Articole recente Go Luxury travel

11 insule private la prețuri convenabile

1. Royal Belize
caribbean-royal-belize-3
Prețul unei vacanțe pe această insulă de peste 3 hectare acoperă tot ce ai nevoie: de la wireless, la vinuri și sporturi acvatice.Insula este poziționată pe coasta Belizelor și poate găzdui un grup de 10 adulți.Când nu îți vei petrece timpul în una dintre cele 3 vile din baza de reședință, vei putea explora reciful de corali din apropiere – al doilea ca mărime din lume!

2. Cayo Espanto
Această enclavă de 1 hectar și jumătate, așezată la 5 km de San Pedro, Belize, are 6 vile de 1 și 2 dormitoare, amenajate la malul mării, fiecare dintre ule cu propriul dig.
Însă, Casa Ventanasi, bungalowul izolat pe apă, este recomandarea noastră pentru o vacanță perfectă în doi. Prețul include serviciile unui majordom, un meniu personalizat cu 3 mese pe zi și o mulțime de alte lucruri cu care să te poți lăuda acasă. Poți închiria toate acestea pentru tine și încă 17 prieteni apropiați, cu prețuri de la 13.500 $ pe noapte.

3. Fowl Cay
fowl cay
Avanpostul de 20 de hectare este împărțit între 6 căbănuțe, fiecare cu propriul vaporaș. Aici te poți distra relaxându-te pe plajele cu nisip alb, mergând cu bicicleta, sau jucând tenis. Cel mai probabil însă îți vei petrece timpul explorând insulițele Exumas cu ajutorul vaporașului echipat cu snacksuri și combustibil nelimitat!

4. Insula Guana
Insula care egalează o experiență de lux în Caraibe, face parte din Insulele Virgine Britanice, are aproximativ 350 de hectare și este destul de sofisticată (aici vei găsi așternuturi Frette, iar cina va avea 4 feluri de mâncare, preparate de un bucătar instruit la restaurantele Nobu).
Oaspeții (al căror număr este limitat la 32) sunt cazați în 15 căbănuțe, și se bucură de o rezervație naturală absolut pristină, cu 20 km de cărări perfecte pentru hiking și de 7 dintre cele mai goale plaje din lume.

5. Jumby Bay, Rosewood Resort
jumby bay
Vasele de croazieră și resorturile all-inclusive din Antigua sunt la doar 3 km depărtare, însă refugiul de 120 de hectare pare a fi complet izolat de restul lumii. Accesul mașinilor nu este permis, și oaspeții folosesc biciclete, sperând să zărească oi persane cu cap negru, descendente ale unei turme ce se presupune că ar fi fost adusă pe idilica insulă de către Christopher Columb. Pe insulă vei găsi și 40 de camere în stil colonial britanic, echipate cu căzi sau dușuri în aer liber, dar fără chei!

6. Palm Island
Din Miami, va trebui să iei doar 2 avioane, o mașinuță de golf și o barcă pentru a ajunge la această insulă all-inclusive din arhipelagul Grenadine, la sud de Sfântul Vicențiu. Prosoapele reci și cocktailurile și mai reci te vor ajuta să uiți de lunga călătorie până aici, iar dacă toate acestea nu sunt destul, apa turcoaz, cele 5 plaje și cocotierii (1852 la ultima numarătoare) cu siguranță o vor face.

7. Parrot Cay by COMO, Turks and Caicos
parrot-cay-by-como_1388416906_3
Pașii tăi pe bine-îngrijita coastă de un kilometru și jumătate a acestei oaze Turks and Caicos nu vor fi singurii pași, dar măcar vor avea o companie plăcută: Donna Karan și Bruce Willis dețin vile aici, iar printre oaspeții anteriori se numără Donatella Versace și Howard Stern. Rezervă-ți una dintre cele 72 de camere, apartamente, vile, sau una dintre rezidențele private, și nu uita să mergi și la un tratament asiatic la refugiul Shambala.

8. Peter Island Resort and Spa
Cu o arie de 728 de hectare, acesta este cel mai mare resort al unei insule private în Insulele Virgine Britanice, dar asta nu înseamnă că vei găsi o mulțime de oameni aici. Cinci plaje sunt absolut liniștite; iar cele 52 de camere și 3 vile sunt întinse pe toată insula, cu distanțe generoase între ele, iar cele 600 de hectare nedezvoltate lasă destul loc explorării teritoriului. În cazul în care vrei să închiriezi toată insula doar pentru tine, poate fi stabilită o zonă de interdicție, ce îți va garanta intimitatea.

9. Petit St. Vincent
Petit-St-Vincent-Cottage
Ridică un steag roșu la oricare dintre cele 22 de vile ale acestei insule din Grenadine, și nu vei fi deranjat de nimeni. Ridică steagul galben și în câteva momente va apărea un angajat. Este un sistem simplu, ce funcționează excelent de câteva zeci de ani la acest resort șic, dar fără prea multe pretenții.
Serviciile aici sunt de lux, și combină gesturile mari (cina pe plajă, barul pe malul apei și căbănuțele elegante) cu micile amabilități (prăjiturele proaspăt-coapte, livrate zilnic din partea casei).

10. The Meridian Club, Turks and Caicos
Câteva duzini de proprietari de case și o mână de oaspeți frecventează plajele similare celor descrise în „Robinson Crusoe” la resortul „Pine Cay”, unde încălțămintea nu este obligatorie. Resortul susține și că este cel mai vechi hotel Turks and Caicos Islands ce a funcționat fără oprire.
Cu doar 13 camere și fără televizoare, radio, telefoane sau disctracție organizată, rămân foarte puține lucruri care îți mai pot distrage atenția de la atracția principală: trei kilometri de nisip pudros, înconjurat de ape turcoaz.

11. Scrub Island Resort, Spa and Marina
scrub isl
La doar 7 minute de mers cu barca din Tortola, cel mai nou resort al Insulelor Virgine Britanice este locul ideal pentru începerea exploarării împrejurimilor și a insulelor de corali din apropiere. Însă, oaza de 93 de hectare are facilități ce te vor tenta să rămâi. Printre acestea se numără plaje excelente, un spa în vârf de deal ce oferă tratamente Elemis, și vile cu vedere la mare, cu piscine private și de la 2 la 4 dormitoare, perfecte pentru familii.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 15 =