special Top sezon

5 destinaţii neconvenţionale de croazieră, în 2014

Datorită preţurilor micşorate, vacanţele pe croaziere îşi pun puternic amprenta pe piaţa turismului mondial, chiar şi în plină criză, devenind un real trend în sezonul 2014.  Cu destinații virgine în itinerarii, companiile oferă pachete profitabile spre locuri neconvenționale, precum Bahamas,  Antarctica şi Insulele Galapagos, la preţuri destul de accesibile. Aşadar, iată un top 5 cele mai populare destinaţii de croazieră din întreaga lume, pe care să le străbaţi în sezonul 2014.

1. Bahamas! Explorează frumusețea destinației, la bordul croaziere de lux. Facilităţile sunt numeroase, iar activiităţile sunt aproape imposibil de epuizat. Pe o croazieră Bahamas cu Royal Caribbean International poţi înota cu delfini și pești tropicali în apele turcoaz sau te poţi avânta în parasailling. Ajuns la destinaţie, străbate tărâmul şi descoperă istoria palpitantă a insulelor considerate un refugiu al piraţilor – „Privateer’s Republic” formată la un moment dat cu Blackbeard ca magistrat. Este o porţiune de paradis pe care nu o vei uita vreodată.

2. Venezuela! Oceania Cruises are reduceri mari la vacanţele de croazieră în Venezuela. Iar traseul MSC Cruises, MSC Musica arată cam aşa: 18 nopţi-Italia, Franța, Spania, Portugalia, Barbados, Trinidad și Tobago, Venezuela, Martinica, Sfânta Lucia şiGuadeloupe. 18 zile – Începând din Genova, cu opriri în Marsilia, Valencia, Cadiz, Funchal, Santa Cruz de Tenerife, Bridgetown, Port of Spain, MARGARITA IS, Fort de France, Castries, Pointe-a-Pitre.. Plecare 2014: 17 noiembrie.

3. Antarctica! Pentru o experienţă neconvenţională de croazieră, ia-ţi bilet spre Antarctica! Noul parteneriat încheiat între Tauck şi BBC Earth (celebrul producător al documentarelor precum Planet Earth și Life) a dat naştere intinerariului „Earth Journeys”. Noul proiect, care va fi pus în practică în decembrie 2014, este gândit pentru o călătorie de 12 nopţi în „Antarctica”, plecând din Ushuaia, Argentina, cu opriri în Insula Elefantului din Antarctica Elephant Island, Insula Deception, Portul Lockroy și Insula Paulet. Intinerariile vor fi îmbogăţite cu proiecţii exclusive ale documentarelor realizare de BBC Earth, alături de tehnologii speciale, o echipă de filmare cu camere subacvatice, microfoane pe distanțe lungi și multe altele.

Navigaţie: îmbarcarea va avea loc în 07 decembrie 2014, iar la bordul croazierei „Le Soleal” vor exista 264 pasageri. Preţul unei astfel de vacanţe porneşte de la 9.265 dolari/persoană, în care intră excursiile cu ghid, băuturile,pre-croaziera de două-nopţi şi tariful de cazare la un hotel din Buenos Aires.

4. Dunărea! Avalon Waterways dezvăluie un intinerariu „Austrian Highlights & Bavaria Beer Tasting” (Repere austriace& degustare de bere bavariană), destul de fascinant. Croaziera de 8 nopţi pe Dunăre merge de la Viena la Munchen şi include opriri în Austria și în Bavaria. Organizarea cuprinde degustare de beri regionale, degustări speciale la bord, prelegeri tematice, mesecu alimente asociate cu berea, precum şi opriri în porturi cu atracţii asociate cu berea, precum Kuchlbauer World of Beer sau Muzeul German Hop în Bavaria.

Navigaţie: îmbarcarea are loc în 13 octombrie 2014, la bordul noului Avalon Artistry II, de 128 de pasageri. Tariful unei vacanţe de croaziere porneşte de la 2.739 dolari/persoană si include excursiile şi bauturile.

5. Insulele Galapagos! Sau casa multor animale sălbatice unice în lume – specii pe care nu le găseşti nicăieri în altă parte pe Pământ. Anul acesta, poţi expora destinaţia într-o croazieră de 7 nopţi, la bordul uneia dintre navele liniei de croazieră Silversea Expeditions. Compania are reduceri chiar şi de 500 de dolari la plecările din noiembrie. Cât despre preţuri, un intinerariu de 7 nopţi costă între 1.600 dolari/persoană și 4.000 dolari/persoană (sau chiar mai mult), în funcţie de facilităţile şi luxul dorit. De obicei, preţurile includ cazare, mese și excursii la mal.

Vara asta, alege să mergi în cele mai frumoase destinaţii ale lumii  întrucât preţurile vacanţelor pe croazieră au devenit mai mult decât acceptabile.

Gina Rotaru

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 3 =