Top sezon

A început „Chinese Lantern Festival” în Viena!

De ieri, Viena strălucește! A început „China Magic – Festivalul Luminii” – un spectacol chinezesc de lumini care își celebrează premiera europeană în Insula Dunării din Viena. Timp de 40 de zile, Insula Dunării din Viena s-a transformat într-o lume fantastică cu lanterne gigant! Clădiri de până la 20 de metri înălțime și opere de artă din mătase și bambus sunt acoperite aproape în întregime cu lanterne colorate, formând o perdea fantastică de culoare. Subiectele incluse în eveniment sunt Opera din Viena, Templul Păcii Ceresc din Beijing.

Nebunia a început ieri și mii de oameni s-au arătat impresionați de frumusețea amenajărilor. Zone centrale din Viena sunt îmbogățite cu scene de poveste, printre care se regăsesc dragoni colorați și personalități celebre îmbrăcate în lumină – una dintre ele fiind Johann Strauss.

2.000 de ani de istorie
„China Magic – Festivalul Luminii” oferă, de asemenea, o perspectivă asupra culturii tipice a Chinei, oferind turiștilor muzică, dans și produse alimentare chineze. Regatul plin de culoare se întinde pe 70.000 m², iar organizatorii au avut grijă să atragă toate categoriile de vârstă. Romanticii pot admira frumusețea luminilor, gurmanzii pot testa numeroase arome tradiționale, iar copiii au parte de zone unde pot învăța arta decupării pe hartie.

Festivalul Chinezesc al Luminii are o istorie de peste 2.000 de ani și aduce. Impresionantul show de pe Insula Dunării implică 25 de kilometri de mătase, 20 de tone de bambus și oțel, precum și 18.000 de lămpi cu LED-uri. A fost nevoie de 30 de zile pentru a configura mai mult de 30 de opere de artă.

Programul festivalului: 1 septembrie – 9 octombrie 2016

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 2 =