Food & wine

A început Săptămâna Naţională a Ciocolatei!

Începând de astăzi, 13 octombrie, sute de evenimente sunt aşteptate în jurul Marii Britanii, pentru celebrarea celui mai aşteptat moment al anului: Săptămâna Naţională a Ciocolatei. Astfel că, în perioada 13-19 octombrie 2014, în orice colţ al ţării vor avea loc degustării de ciocolată, demonstraţii de ciocolată, lansări noi şi, fără îndoială, mese întinse pline cu ciocolate, care mai de care să-ţi îndulcească viaţa. Şi, cum suntem în Raiul ciocolatei, nu există vreun moment mai bun să-ţi plănuieşti o vizită la faimoasa atracţie „ciocolatie” Cadbury World, din Bournville – al doilea mare brand de dulciuri din lume, după Wrigley, unde te vei simţi ca „Alice în Ţara Minunilor”! Ai grijă, însă, să nu te pierzi prea tare în peisaj întucât, în ultimele trei zile (17-19 octombrie), la salonul expoziţional Olympia West din Kensington, Londra, are loc Salonul Ciocolatei, care aduce toate delicatesele lumii sub acelaşi acoperiş. Ce mai, o săptămână plină de rafinament, entuziasm, bucurie şi muuultă ciocolată. Cine merge?

Magia Cadbury World
Aşezat în inima oraşului Bournville din Birmingham, Cadbury World este casa a 14 zone dedicate ciocolatei. De la istoria boabelor de cacao, la ingredinetele bomboanelor de ciocolată Cadbury, la magicul drum cu trenuleţul Cadabra şi până la întâlnirea cu infama gorilă toboşar de pe Advertising Avenue, la Cadbury World există ceva pentru fiecare membru al familiei. Iar pentru cei cu multa pasiune, doritori să devină ciocolatieri, Cadbury World va găzdui un interviu special cu doi membri din echipa ciocolatierilor. Miercuri, 15 octombrie, la ora 12, ciocolarierii vor duce competiţia pe paginile oficiale de Facebook şi de Twitter pentru „Provoacă un Chocolatier”, raspunzând fanilor la toate întrebările despre ciocolată. Astfel că, fie că vrei sfaturi să-ţi creezi propria ciocolată, fie că vrei să afli ingredientul secret al vreunei creaţii, acesta este momentul să-i storci pe ciocolatieri de secrete. Aşa vei afla dacă job-ul lor este aşa fascinant cum sună.

Scufundări în ciocolată
Un nou brand al 2014, ce-ţi pregăteşte lansarea la eveniment, este 4D Chocolate Adventure – o experiență de cinema interactiv, care va avea vizitatori de toate vârstele. Aici vei testa sentimentul unei scufundări totale într-o oală delicioasă de ciocolată topită, a unei sesiuni de echitaţie pe un rollercoaster cronţos şi vei urca la cer într-o Aeronavă Creme Egg, pilotată de nimeni altul decât Caramel Bunny (Iepurele Caramel). Starurile din 4D Chocolate Adventure vor fi, de asemenea, şi atracţia următoarei săptămâni (18 – 19 octombrie), când Freddo, Caramel Bunny, Creme Egg şi Papagalul lui Mr Cadbury se vor juca cu vizitatorii şi vor face multe fotografii cu ei.

Halloween Spooktacular
Iar distracţia nu se opreşte aici. Cadbury World va mai găzdui un Halloween Spooktacular, cu o mulţime de hocus pocus şi întâmplări îngrozitoare pentru o distracţie cât de poate de înfricoşătoare, iar celebrul show live „The Scream Factor” se întoarce cu gazda Dermot O’Scary, la competiţia pentru titlul de mister. Cadbury World va fi, de asemenea, decorat îngrozitor, cu oferte speciale de sezon din Cadbury Café și din cel mai mare magazin Cadbury al lumii. La cum sună, va fi clar o sesiune de shopping şi distracţie ce nu trebuie ratată, indiferent de câte kilograme ai.

Gina Rotaru

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − six =