News Top sezon

A început Târgul de Turism al României 2014!

Începând cu ora 10:00, Romexpo a deschis porțile celui mai așteptat eveniment al anului: Târgul de Turism al României, în cadrul căruia zeci de expozanți se întrec în tarife și servicii care mai de care mai atractive pentru vacanțele de Craciun, Revelion Paște, dar și pentru sejururile din vara 2015. Și cum competiția e acerbă, unele agenții de turism au lansat oferte chiar de nerefuzat. Oamenii s-au strâns la porțile Romexpo încă de la primele ore ale dimineții, în speranța să beneficieze primii de marile reduceri pe care agențiile le-au anunțat cu zile bune înainte.

Vacanțe de la 1 euro!
Iar așteptarea pare să merite cu vârf și îndesat. Spunem asta pentru că Europa Travel a revenit și anul acesta cu vacanțe de la 1 euro, dar și cu celebrele oferte „Plătește unul, merg doi” și vacanțe cu 50% reducere. Încă de la primele ore ale dimineții standul celei mai mari agenții de low-cost din România a început să se aglomereze, iar la sediul central oamenii stau la coadă încă de la ora 6:00 dimineața. Așadar, dacă vrei să prinzi una dintre ofertele tari ale momentului, grăbește-te. La asemenea tarife, vacanțele se dau ca pâinea caldă.

Sejururi cu 50% reducere
Din peisajul Târgului De Turism al României 2014 nu lipsește nici standul agenției Christian Tour, care anunță vacanțe cu 50% reducere și chiar sejururi la 23 de euro de persoană la ofertele First Minute. De asemenea, printre expozanți se află și agenția Eximtur cu vacanțe Early Booking în Grecia, Bulgaria, Turcia și Croația, precum și Mareea, Paralela 45, Perfect Tour, Hello Holidays și mulți alții. În plus față de ofertele afișate, agențiile oferă și discount-uri majore la achiziția vacanțelor pe loc, la stadurile lor din cadrul Romexpo. Așadar, dacă vrei un adevărat deal, mergi cu banii la tine. S-ar putea să te alegi cu o vacanță mai mult decât ieftină.

Discounturi majore, la fața locului
Bineînțeles, toate ofertele existente sunt în limita stocului disponibil, așa că mobilizează-te din timp dacă vrei să o prinzi pe cea mai ieftină. Noi am pus deja ochii pe sejururile agenției de turism low-cost Europa Travel, care pare să încingă și anul acesta spiritele la Târgul de Turism al României nu doar prin prețurile mici, ci și prin noul look senzual al standului… pe care vă lăsăm să-l descoperiți singuri.

Program: Joi, vineri și sâmbătă programul expozițional este între 10:00 – 18:00, iar duminică Târgul de Turism al României își închide porțile la ora 16:00.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − 12 =