News

Adolescent britanic găsit mort în Val d’Isère

Un adolescent britanic a fost găsit mort în stațiunea franceză de schi Val d’Isère. Părinții tânărului au alertat autoritățile după ce acesta nu s-a mai întors în cabana familei în urma unei nopți petrecute în oraș. Tânărul de 18 ani, care se afla în vacanță cu părinții în stațiunea montană Val d’Isère, a fost văzut ultima oară într-un bal din stațiunii, la primele ore ale zilei de marți. Poliția și salvatori montani au lansat căutări în ziua cu pricina și, potrivit rapoartelor, aceștia i-ar fi descoperit trupul neînsuflețit miercuri, la ora 14:30.

Acesta a fost găsit pe un teren abrupt și izolat în Cheile de la Daille, între zona La Daille a stațiunii și Lacul Chevril. Un purtător de cuvânt al Foreign Office a declarat: „Suntem conștienți de decesul unui cetățean britanic în Franța. În acest moment dificil, oferim asistență consulară familiei.” Poliția a lansat o o anchetă privind modul în care s-a produs moartea tânărului.

La Daille, aflat la aproximativ 15 minute de mers pe jos de centrul orașului Val d’Isère, este un loc popular pentru apartamente în regim self-catering și este, de asemenea, locul în care se află Folie Douce, unul dintre cele mai cunoscute localuri de noapte ale complexului. Val d’Isère, din sud-estul Franței în apropiere de granița cu Italia, este o destinație populară printre britanici.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × one =