News

Aegean Airlines cumpără 7 noi avioane Airbus A320

Transportatorul grec Aegean Airlines îşi majorează flota cu şapte noi avioane Airbus A320. Compania aeriana a dat deja comanda, urmând să-şi primească aeronavele nou-nouţe direct de la producător, din iunie 2015 până la începutul anului 2016. Noile A320, alimentate cu un motor V2500, va fi echipat cu aripi în stilul „Sharklets” ce măsoară 2.4 metri în înălţime și poate reduce cu 2-3% consumul combustibilului, în funcţie de durata zborului. Greutatea maximă la decolare a acestor tipuri de aeronave este de 78 de tone și permite o gama mai mare de zboruri lungi, oferind astfel companiei noi oportunităţi pentru extinderea reţelei aeriene la efectuarea zborurilor spre sud (Heraklion, Rhodos, Larnaca).

Conecţii cu 87 de destinaţii internaţionale
Decizia AEGEAN’ de a-şi majora flota cu noile avioane Airbus A320 demonstrează încă o dată dorinţa angajamentul de a investi în dezvoltarea continuă a calităţii aviaţiei Greciei”, a spus preşedintele companiei aeriene, Theodoros Vassilakis. Anul acesta, Skytrax World Airline Awards 2014 i-a oferit companiei Aegean Airlines titlul de „Cea mai bună companie aeriană regională din Europa”, pentru al patrulea an consecutiv – și al cincilea din 2009.

„Vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a spori satisfactia pasagerilor noştri şi, desigur, pentru a spori competitivitatea noastră”, a adăugat Theodoros Vassilakis. La ora actuală, Aegean Airlines are un total de 8 baze de aeronave, care conectează Grecia cu 87 de destinaţii internaţionale din 32 de ţări, precum şi zboruri spre 33 de aeroporturi interne.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × three =