News

Aeroportul Punta Cana deschide al doilea terminal

Aeroportul Punta Cana, din Republica Dominicană, a deschis al doilea terminal, care poate găzdui 6.500 de pasageri pe zi. Noul Terminal B are două niveluri pentru pasageri și un al treilea nivel dedicat birourilor, 50 de contoare check-in, nouă porți de plecare și un sistem de aer condiţionat cu șapte poduri jet. Printre facilităţile oferite pasagerilor se numără un restaurant, un lounge VIP, magazine duty-free, un bar de șampanie, un loc de joacă pentru copii, precum și acces la wi-fi.

Al doilea ca mărime din Caraibe
Aeroportul Punta Cana este al doilea ca mărime din Caraibe și găzduiește 60% din totalul turiștilor care vizitează Republica Dominicană. El se află la 10 minute de Puntacana Resort & Club, dar designul său este special creat pentru ca zgomotul traficului şi al aeronavelor să nu disturbe liniştea oaspeţilor cazaţi în resort.

Aeroportul Internaţional Punta Cana este un aeroport comercial cu capital integral privat din Punta Cana, Republica Dominicană de Est. Aeroportul este construit în stil tradițional dominican, cu terminale în aer liber și acoperişuri din frunze de palmier. Grupo Puntacana a construit Aeroportul International Punta Cana în 1984. În prezent, există peste 5.1 milioane de pasageri care tranzitează aeroportul, în aproape 60.000 de aeronave comerciale.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 − 5 =