News

Airbnb anunță un parteneriat pe termen lung cu KLM

Dupa succesul competiției apartamentelor de aeronave KLM, KLM și Airbnb au anunțat că vor intra într-un parteneriat pe termen lung. Pentru a marca începutul colaborării, KLM și Airbnb au creat un concurs ce are ca premiu un sejur la Amsterdam Airport Schiphol, în apartamentul unui avion KLM la Amsterdam Airport Schiphol. Potrivit regulamentului, doar trei câștigători norocoși vor avea șansa să stea în apartamentul aeronavei KLM.

Experiențe de primă clasă
Aceștia nu ar fi primii câștigători care s evor bucura de o ședere într-un apartament luxos de aeronavă marca KLM. În urma primei competiții KLM, datorită căreia s-a creat și colaborarea între cele două companii, un cuplu din Rotterdam, împreună cu băieții lor gemeni în vârstă de patru ani, au experimentat pentru prima dată interiorul unui avion.

Un cuplu din Roma a sărbătorit vacanța și ziua de naștere a soțului gătindu-și o cină în bucătăria unei aeronave și două tinere din Jamaica și Statele Unite ale Americii s-au revăzut în Amsterdam după mulți ani petrecuți la distanță, bucurându-se de cazarea într-un apartament luxos de aeronavă.

Zboruri, cazări și ghiduri inspiraționale
Pe lângă acest concurs, colaborarea aduce publicului și beneficii pe termen lung. Parteneriatul dintre KLM și Airbnb va permite utilizatorilor site-ului KLM să caute cazare pe Airbnb la rezervarea unui zbor KLM. KLM a creat, de asemenea, un ghid inspirațional de călătorie, care prezintă unități de cazare Airbnb în peste 600 de destinații din întreaga lume. La începutul anului viitor, aceste locuri unice vor fi disponibile și pe pagina principală a site-ului KLM.

Martijn van der Zee, vice-presedinte senior de e-commerce la Air France-KLM, a spus: „Airbnb și KLM conectează oameni din întreaga lume, iar portofoliile noastre de produse sunt complementare. Din moment ce ambele companii au o pasiune în a oferi clienților cele mai însufleţite experienţe de călătorie, unirea forțelor are perfect sens.”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − 9 =