News

Anul acesta, Grecia asteapta mai multi turisti brazilieni

Grecia vrea sa cucereasca piata braziliana. Mai mult reprezentanti greci au participat, in perioada 22 – 24 aprilie, la America Latină World Travel Market, organizata in in Sao Paulo. Secretarul general al Organizației Nationale de Turism din Grecia (GNTO), Panos Livadas, si-a reprezentat tara și a participat avut loc o serie de întâlniri cu operatorii de turism de top din Brazilia, specializati în sectorul de lux și al turismul religios, cum ar fi CVC, Queensberry, Designer Tours și Flot.

De asemenea, delegația greacă s-a întâlnit cu Asociația braziliana de  Tour Operatori (BRAZTOA) și cu directorul executiv pentru programele operaționale și relații instituționale al Organizației Mondiale a Turismului (OMT), Márcio Favilla Lucca de Paula. În conformitate cu GNTO, agenții de voiaj se așteaptă, în acest sezon, la o creștere a numarului turiștilor din Brazilia în Grecia. Anul trecut,  numarul brazilienilor care au ales Grecia ca destinatie de vacanta ca s-a dublat față de 2013.

Atragerea turistilor chinezi
Pe langa brazilieni, Grecia vrea sa creasca si numarul turistilor chinezi. Iar din acest sezon turistic se lanseaza doua zboruri din Shanghai și Beijing spre Grecia, a anuntat Ministrul Economiei, Infrastructurii, Transportului si Turismului din Grecia. Lansarea noilor zboruri din China spre Grecia vine ca urmarea rezultatelor pozitive ale primei legaturi aeriene directe între Shanghai și Atena, care a fost lansata anul trecut.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 5 =