News Top sezon

Belmond lansează prima „croazieră pe pământ” în Irlanda

Toată lumea la bord! Belmond tocmai ce a anunțat că va lansa primul său tren în Irlanda. Trenul se va numi Belmond Grand Hiberian, iar marele eveniment va avea loc în vara anului 2016. Anunțul a adus bucurie printre Irlandezi nu doar datorită dezvoltării spațiului ferovioar al țării, ci și pentru că această lansare va aduce, cu siguranță, un număr și mai mare de turiști. Nu de alta, dar Belmond Grand Hiberia nu este un tren obișnuit, ci unul ce oferă experiența unei croaziere pe pământ, spune compania, datorită intinerariului și a stilului de organizare al vacanțelor. Noi l-am denumi mai degrabă primul „Orient Express” al Irlandei.

Experiența unei croaziere, pe pământ
Botezat după numele clasic latin al Irlandei – Hibernia – trenul va avea 20 de cabine luxoase de dormit (inclusiv patru suite interconectate pentru familii), două restaurante, precum și un bar. Până la 40 de persoane vor putea să-și rezerve două, patru sau șase nopți de aventură feroviară, pe un traseu rural verde al insulei, de-a lungul coastei și a centrelor cosmopolite precum Dublin, Belfast și Cork. Compania, care oferă și intinerarii feroviare în Veneția, Marea Britanie, Asia de Sud-Est și Peru, aseamănă întreaga experiență cu o „croazieră pe pământ”, cu tururi pe moșii istorice, cursuri de golf de clasă mondială, vizite în zone cu scriitori, muzicieni și artiști legendari, precum alte excursii zilnice organizate de Belmond.

Prima experiență de acest gen din Irlanda
Prima experiență feroviară de lux de acest gen din Irlanda, Belmond Grand Hibernian traversează mediul rural, coastele dramatice și orașe fascinante care definesc acest pământ captivant. Designul trenului se bazează pe inspirația din arhitectura clasică georgiană a Dublin, amestecată cu elemente folclorice și tradiție veche. Ca urmare, Belmond Grand Hibernian reflectă cu mândrie patrimoniul cultural al țării, cu o poftă de mâncare indulgent, contemporan.

David Franks, director executiv al Iarnród Éireann Irish Rail, a spus: „Suntem mândri și încântați să urăm bun venit trenului Belmond Grand Hibernian la rețeaua feroviară a Irlandei … Calea ferată este un element cheie al produsului nostru turistic național, iar lansarea Belmond Grand Hibernian reprezintă o aprobare importanta pentru Irlanda, ca destinație aleasă de Belmond.”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 1 =