Airline Go News Top sezon

Blue Air lansează o nouă destinație în orarul de vară

Vești bune pentru iubitorii de vacanțe! Începând din vara ce vine, Blue Air introduce singurul zbor direct pe ruta București – Florența și retur! Anunțul a fost făcut în urmă cu câteva zile pe site-ul oficial al companiei, iar așteptările privind numărul de călători care vor opta pentru acest zbor sunt optimiste. Odată cu această lansare, Blue Air își dezvoltă strategia de marketing privind atragerea clienților spre serviciile oferite, în încercarea de a rezista în fața competitorilor săi.

Primul zbor direct spre Florența
Blue Air a cunoscut o perioada financiară destul de grea, compania încercând acum să se repună pe picioare. Iar după cum vedem noutățile, nu ne-ar mira ca redresarea să aibă loc mai curând decât ne-am fi așteptat. Primul zbor direct spre Florența va avea loc în 29 martie 2015, când călători vor putea descoperi orașul în care a luat naștere Renașterea italiană, orașul în care s-a inventat opera, precum și centrul istoric al Florenței, care face parte din Patrimoniul mondial UNESCO.

Prețuri de la 32.90 euro
Biletele pentru zborul pe această rută au fost deja puse în vânzare pe site-ul companiei aeriene, iar prețurile pornesc de la 32.90 euro, bineînțeles în limita stocurilor disponibile. În ceea ce priuvesc zborurile, acestea vor fi operate în fiecare zi de marți, joi și duminică, pe întreaga perioada de vară 2015. Așadar, dacă te bate gândul unei vacanțe în Florența, nu trebuie să-ți mai faci griji privind escalele și găsirea unei rute cât mai rapide. Blue Air are singurul zbor direct pe ruta București – Florența și retur!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − twelve =