News

Booking.com se extinde puternic în Regatul Unit

Booking.com își deschide luna viitoare un sediu în Bristol, ca parte a extinderii companiei în partea sud-vestică a regiunii. Agenția de rezervări camere online are deja sedii în Londra, Cambridge, Dublin și Manchester. Jason Grist, manager teritorial în UK, a declarat că sediul din Bristol a fost proiectat ca parte a „creșterii enorme” a cererilor din partea proprietarilor de cazări din Devon, Cornwall, Cardiff, Bath și Bristol. Acesta susține că în Devon și Cornwall, mare parte a creșterii cererilor a fost înregistrată de un segment de piață care își dorește să aibă contact cu localnicii.

Între timp, Booking.com face recrutări pentru posturi de call center la sediul din Canary Wharf, Londra, unde clienții pot suna 24/7. Centrul de suport cu personal multilingv are deja 150 de angajați calificați și scopul să recruteze 500 de persoane, pe care să le instruiască pe deplin până în luna iulie.

Aproximativ 600.000 de proprietăți
Grist spus că Booking.com alege intenționat locații cheie din centrul orașului pentru centrele sale de apel client, considerându-se o este o companie „tânără, dinamică”, și vrea să „păstreze un personal motivat”. Din 2011, booking.com a crescut numărul proprietăților din Marea Britanie disponibile pe site-ul său, de la aproximativ 10.000 la aproximativ 27.000, existente astăzi.

La nivel global, compania are 600.000 de proprietăți, incluzând hoteluri (în jur de 30%) plus B&B, case de oaspeți, închirieri de vacanță, apartamente deservite, cabane și alte tipuri de cazări. Compania nu a putut oferi detalii referitoare la câtă parte din business-ul său este rezervat clienților din Marea Britanie.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one + twelve =