News Top sezon Top Travel

Borajet lanseaza zboruri directe din Turcia spre Rhodos si Mykonos

Din iunie, compania aeriana turceasca Borajet va lansa trei zboruri directe saptamanale din Istanbul spre insulele Rhodos si Mykonos. Primul zbor al verii va avea loc in 18 iunie spre Rhodos si va transfera operatorii turcesti de turism spre cea mai mare insula Dodecanese, in scopul de a se intalni cu autoritățile locale și profesioniști din sectorul turismului.

Curse directe din Antalya, Ankara și Adana spre Kos
De asemenea, primul zbor va transporta si reporteri si jurnalisti, care sa viziteze insula si sa o promoveze ca atare. Potrivit reprezentantilor Borajet, compania doreste ca, prin aceasta miscare, sa creasca numarul de turisti turci, care sa-si petreaca vacantele in insulele grecesti Rhodos si Mykonos. Cursele vor fi operaționale până în septembrie.

Iar noutatile nu se opresc aici. Reprezentantii Borajet au declarat că au aparut propuneri de colaborare pentru implementarea unor curse directe din Istanbul spre insulel Kos și Santorini, în 2016, și au adăugat că societatea planifica si curse din Antalya, Ankara și Adana spre Kos.

Curse directe spre Iran, Azerbaidjan, Emiratele Arabe Unite și Beirut
Intre timp, autoritatile regionale elene analizează modalitățile de extindere a zborurilor directe Borajet cu Iranul, Azerbaidjan, Emiratele Arabe Unite și Beirut. Fondată în 2008, Borajet este o companie aeriană privată cu sediul în Turcia. Compania, care colaborează acum cu Turkish Airlines, detine cinci avioane, care servesc 400.000 de pasageri anual.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + 10 =