News

Canada, în fruntea țărilor care trimit turiști în Cuba

Canadienii iubesc Cuba! Nu o spunem noi, ci un raport al Biroului Național de Statistică și Informare (ONEI) din Cuba, care arată că prima piaţă turistică a ţării sale este formată din canadieni. Canadienii conduc detaşat clasamentul celor mai multe vacanţe petrecute pe tărâm cubanez, ONEI înregistrând în raportul pe luna iunie aproximativ 181.269 de vizitatori, cu o mică scădere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut (183.857).

În lista ţărilor care trimit turişti în Cuba, întocmită de Biroul Național de Statistică și Informare (ONEI) al ţării, se află Regatul Unit, Germania, Mexic, Spania, Italia, Venezuela, Rusia, Argentina, Columbia și Canada. Raportul întocmit pe baza vizitelor din semestrul ianuarie-iunie susţine Canada în vârful listei, cu 44.4 la sută din totalul vizitelor înregistrate în perioada menţionată.

Cu toate acestea, nici Germania nu este mai prejos, ţara clasându-se pe poziţia a doua pe lista cubaneză, cu un porcent de 4.3 la sută. Conform statisticilor prezentate de autorităţile din Cuba, în semestrul menţionat, Regatul Unit a înregistrat un procent de 3.8 la sută, Italia are 3.6 la sută, iar Franța 3.5 la sută.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × four =