Articole recente Destinatii News

Capul Verde are prima stațiune destinată exclusiv adulților

De ani buni Capul Verde a fost considerat unul dintre cele mai bine păstrate secretele ale turiștilor. Era destinația în care niciodată nu te confruntai cu aglomerație. Destinația perfectă pentru relaxare, chiar și în plin sezon și, totodată, destinație în care liniștea și frumusețea peisajelor te făceau să revii fără îndoială. Ei bine, cele mai recente cifre oficiale de la Institutul Național de Statistică din Capul Verde arată că toate acesea încep să dispară.

Capul Verde, o nouă destinație de top

Încet, dar sigur, Capul Verde a devenit una dintre cele mai populare destinații ale lumii. Arhipelagul se bucură de o creștere a numărului de turiști de 13.6 % în 2016, comparativ cu anul precedent. Și cifrele par să tot crească. Însă, asta nu-i neapărat un lucru rău. Majoritatea turiștilor este reprezentată de britanici (20.5 la suta), urmată de Germania (11.1 la sută), Portugalia și Franța ( la 10.1 la sută fiecare). Media de ședere a turiștilor din Marea Britanie a fost de două nopți și tinde să crească.

Prima stațiune destinată exclusiv adulților

Insula Sal, apreciată pentru plajele albe, satele sale pline de culoare și amestecul unic de culturi, a fost una dintre cele mai populare destinații printre turiști. Ea este urmată de Boa Vista. Aceste cifre vin la doar câteva luni după ce compania The Resort Group a inaugurat cea mai recentă stațiune de pe insula Sal: Llana Beach Resort. Aceasta este prima stațiune destinată exclusiv adulților din Capul Verde și oferă numeroase facilități de relaxare.

Cele două hoteluri au peste 600 de apartamente și pot găzdui peste 43.000 de turisti pe an. Ele au creat aproximativ 500 de locuri de muncă la nivel local. Și sunt situate între două hoteluri deja apreciate, MELIÃ Dunas Beach Resort & Spa Melia Tortuga Resort & Spa. Două hoteluri gigant care le oferă oaspeților un total de fericire și relaxare în Capul Verde, de-a lungul întregului an.

Aventuri printre vulcani și rechini

Charlie King, directorul de operatiuni al The Resort Group, a comentat: „Este minunat că tot mai mulți oameni descoperă Capul Verde. Nu suntem surprinși întrucât insulele au atât de multe de oferit… Pe lângă plajele frumoase, există o mulțime de aventuri spre care te poți avânta. De la drumeții spre vârful vulcanilor, la kite-surfing, snorkelling sau paddling printre rechini. Și, bineînțeles, acum există Bikini Beach Club. Un club cu vederi spectaculoase peste ocean. Elîți oferă modul perfect de te relaxa, cu o băutură locală și muzică tradițională.”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen + fifteen =