Top sezon Top Travel

Cascadele Niagara au un nou look! Multicolor!

Cascadele Niagara au un nou look! Multicolor!

Cascadele Niagara – cele trei cascade măiestuoase, care se întind de-a lungul graniței Canada-Statele Unite, au acum un nou look! Mai fashion, mai modern și multicolor! Da, vedeți bine! Cascadele Niagara impresionează acum nu doar prin gradiozitatea lor, ci și prin mii de culori! Pe timp de noapte, Cascadele Niagara strălucesc mai ceva ca un curcubeu!

Nik Wallenda

Inspirat de perfomanța lui Nik Wallenda, parte din cascadorii Daredevil, care a reușit să meargă pe sîrmă deasupra Cascadelor, autoritățile au înlocuit anul acesta cele 21 de spoturi luminoase cu halogen instalate în urmă cu 20 de ani, cu 12.300 lumini LED individuale! Rezultatul: un curcubeu nocturn, de-a dreptul impresionant! „Wallenda a adus toate tipurile de lumini. Ne-am gândit că ar fi minunat pentru Cascadele Niagara să arate arate așa tot timpul”, a declarat Mark Thomas, președintele Consilului de Iluminare a Cascadelor Niagara, în vârstă de 91 de ani, care care supervizează finanțarea și întreținerea iluminatului nocturn al faimoaselor Cascade.

Muzică, amestec de culori și artificii!

În ciuda vremii reci și ploioase, sute de oameni au venit în noaptea de 1 Decembrie să asiste la inaugurarea luminițelor, Cascada trecând de la nuanța întunecată, la blue, portocaliu, roz, roșu și alte culori ale curcubeului. Culoarea albă de briliant a fost senzația momentului (și încă este), reușind să lumineze cascada oferindu-i un aspect dramatic prin aburii învăluiți în ceață! Este o priveliște ce te marchează, te impresionează și aproape că te lasă fără respirație! Frumusețea Cascadei cu noul look este, cu siguranță, o mișcare menită să dubleze numărul de turiști veniți să admire anual Cascadele Niagara! Festivitățile de inaugurare a luminițelor au început cu muzică și s-au încheiat cu focuri de artificii, în lumina miilor de LED-uri multicolore ale Cascadei.

„Culorile curg odată cu apa”

„E uimitor; arată de parcă culorile curg odată cu apa” a declarat Stephanie Herbert din Toronto. „Merită să vii aici nu doar ziua, ci și noaptea, pentru a vedea luminile. Este un spectacol absolut impresionant!” a spus un turist din Anglia. Cascada a fost iluminată pentru prima oară în 14 septembrie 1860, prin 200 de rachete de semnalizare, cu ocazia vizitei Prințului de Wales Edward VII, fiul cel mare al reginei Victoria. Luminile permanente au fost instalate abia în 1925. De atunci, Cascadele Niagara rar au mai fost întunecate pe timp de noapte, exceptând în timpul celui de-al doilea război mondial, când se făceau eforturi de conservarea energiei.

Consum cu cu 60% mai mic

În ciuda miilor de LED-uri și a luminilor puternice, cosnumul de energie este, la ora actuală, cu 60% mai mic. Noul sistem este reglabil, permițând luminii să fie direcționată mai precis. Corpurile de iluminat în roșu, verde, albastru și alb pot fi amestecate pentru a crea combinații de culori infinite. Cât despre LED-urile montate… au o durată de viață de cel puțin 25 de ani! Însă, nu aștepta atât pentru a vedea live noul look al Cascadelor Niagara!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + 3 =