News

Cea mai buna companie aeriana din lume este…

… Cathay Pacific! World Airline Awards a făcut publică lista cu cele mai bune companii aeriene ale anului 2014, iar clasamentul este destul de surprinzător, Lufthansa aterizând pe ultima poziţie (10). Anul acesta, Cathay Pacific i-a luat titlul World Airline Awards companiei Emirates, care a ajuns pe locul patru, fiind bătută şi de Qatar Airways şi de Singapore Airlines. Aceasta este prima victorie obţiunută de compania Cathay Pacific, încă din 2009.

Titlu desemnat de călători
Titlul cel mai are fost hotărât de milioanele de călători, care şi-au spus cuvântul optând pentru o anumită companie. „Dintre toţi vânzătorii, Cathay a avut cele mai bune perfomanţe în toate tipurile de călătorie. Unele avioane au fost foarte bune privind economia, altele privind luxul, dar toate au fost în la un high-level în toate categoriile, a declarat Edward Plaisted, CEO al Skytrax, pentru CNN. Într-o declaraţie oferită înainte de decernarea premiului, președinte Cathay Pacific, John Slosar, şi-a exprimat încredere în companie:

„Eu cred că echipa Cathay Pacific este cea mai bună și că este fantastic să vedem că pasagerii noștri au aceeaşi părere. Aș dori să felicit echipa din cabină şi pe roţi ceilalți din echipa de Cathay Pacific, care permite serviciului nostru recent premiată să se desfăşoare în fiecare zi.” Pe de alta parte, Thomson Airways a câştigat la categoria „Cea mai buna companie aeriana de lux”, în timp ce Air Canada a câştigat la categoria regională pentru America de Nord.

World Airline Awards – Companiile anului 2014
1. Cathay Pacific
2. Qatar Airways
3. Singapore Airlines
4. Emirates
5. Turkish Airlines
6. ANA All Nippon Airways
7. Garuda Indonesia
8. Asiana Airlines
9. Etihad Airways
10. Lufthansa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + eight =