Articole recente News Top sezon Top Travel

Cea mai lungă rută Dreamliner va fi San Francisco-Singapore

United Airlines va folosi noile Boeing 787-9 Dreamliner pentru a adăuga servicii fără escală între San Francisco și Singapore.
United spune că noua rută va fi cea mai lungă din lume pentru zborurile Dreamliner, dar și cel mai lung zbor programat regulat al oricărei companii aeriene a Statelor Unite. United va deveni și singura companie aeriană cu zboruri neîntrerupte din Statele Unite în Singapore.
Priul zbor pe noua rută va fi în data de 1 iunie. Boeing 787-9 Dreamliner are 252 de locuri pentru pasageri, ce includ 48 la clasa BusinessFirst și 204 la clasa a doua. Dintre aceste locuri la clasa a doua, 88 fac parte din categoria Econoy Plus, și oferă câțiva centimetri în plus de spațiu pentru picioare.
16pg-vertical-extralarge-4_3
„Suntem foarte încântați de introducerea acestor zboruri fără escale între San Francisco și Singapore” a declarat Marcel Fuchs, vicepreședintele de vânzări United.
„Aceste servicii de mult așteptate au fost posibile mulțumită celei mai noi versiuni Boeing 787 Dreamliner, și vor oferi beneficii unice clienților ce călătoresc între nodul aerian de pe coasta de vest din San Francisco și Singapore” adaugă Fuchs. „Clienții ce sosesc în San Francisco vor avea o mulțime de opțiuni de conectare la alte orașe ce se întind de-a lungul celor două Americi.”
Conform datelor siteurilor OAG și Great Circle Mapper, ruta United de 8446 de mile, între San Francisco și Singapore va depăși traseul de 8439 de mile Delta între Atanta și Johannesburg – anterior cea mai lungă rută parcursă de o companie aeriană a Statelor Unite. Cel mai lung zbor din lume ce implică un aeroport american este realizat de compania aeriană australiană Qantas, ce oferă servicii Airbus A380 pe ruta de 8578 de mile între Dallas/Fort Worth și Sydney, Australia.
delta
United spune că noua rută va oferi conexiuni cu un singur transfer între Singapore și peste 40 de orașe ale Statelor Unite. Compania declară că aceste conexiuni includ „peste 26 de orașe care în momentul de față nu beneficiază de aceste servicii cu un singur transfer din Singapore.”
Odată cu lansarea noilor rute, United va înceta serviciile ce leagă Tokyo Narita și Singapore. Totuși, clienții vor putea alege în continuare conexiunea prin Tokyo cu ajutorul copaniei partenere All Nippon Airways, care are deasemenea zboruri fără escală între Tokyo și Singapore.
Deasemenea, mulțumită acestei rute, United va fi singura companie aeriană cu astfel de zboruri între SUA și Singapore – cel puțin momentan.
Singapore Airlines oferea zboruri neîntrerupte către Singapore din diverse orașe ale Statelor Unite, dar compania a renunțat la acele rute în anul 2013. Singapore Air continuă să aibe zboruri din aeroporturile Statelor – New York JFK, Los Angeles, Houston și San Francisco – dar programul companiei în aceste orașe include zboruri ce fac o escală într-unul din alte cinci orașe (Seoul, Hong Kong, Tokyo, Frankfurt sau Moscova) în drum spre Singapore.
Singapore Airlines a declarat că intenționează reluarea serviciilor fără escală între Singapore și Statele Unite odată cu sosirea noului Airbus A350, însă acest lucru nu va fi posibil până în anul 2018.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × two =