Top sezon

Cele mai bune croaziere de topless, în 2015

Pentru cei care își doresc un bronz perfect, există croaziere tematice nud precum și multe alte oportunități de a face topless pe diferite vase de croazieră. La unele companii, echipajul este antrenat să întoarcă privirea dacă vrei să faci topless în discreție. De asemenea, selecția plajelor pentru cei care vor să se răsfețe nud la soare este parte din intinerariul multor linii de croazieră. Așadar, dacă vrei o excursie în care libertatea nudității să nu-ți fie restricționată, mai jos ai cele mai bune croaziere unde să te poți dezbrăca nestingherit.

Hapag-Loyd: europenii tind să fie mai puțin încordați decât americanii în ceea ce privește nuditatea. Pe liniile germane ale Europa, una din navele de croazieră cele mai luxoase din lume, există o punte dedicată nudiștilor, care se întinde până aproape de coșul ambercațiunii și este complet echipată cu șezlonguri comode.

Celebrity Cruises și Royal Caribbean: anumite nave Celebrity Cruises au fost construite cu zone de plaje cu specific topless, însă multe au dispărut cu timpul. Cu toate acestea, Celebrity și Royal Caribbean au anunțat în politica lor care acceptă plaja topless poate fi pusă în aplicare pe unele intinerarii, în zone special amenajate. Pentru toate detaliile trebuie doar să întrebi la serviciul de relații cu clienții aferent fiecărei linii de croazieră.

Big Nude Boat 2015: această ambarcațiune cu îmbrăcămintea opțională sărbătorește 25 de ani ca furnizor al serviciilor turistice nud-concentrate ale companiei Bare Necessities Tour and Travel. Pentru a marca evenimentul, compania anunță cu mândrie că între 12 și 21 februarie 2015 introduce în intinerariul sofisticatei croaziere Celebrity Constellation insulele franceze din Caraibe: St. Barts – Guadeloupe – St. Maarten și Coco Cay din Bahamas.

Grand Tour: în perioada 27 iunie-11iulie, alege linia de croaziere Star Clipper cu 5 catarge, ce aparține companiei Bare Necessities Tour and Travel, și uită complet de costumul de baie. Grand Tour va avea loc pe Royal Clipper, care găzduiește nu mai puțin de 227 de pasageri. Vizitele incluse în intinerariu cuprinde porturi nud-friendly, inclusiv opriri la numeroase plaje din Croația. Alte escale sunt în Itali, în Albania și în Grecia, unde Jocurile Olimpice antice au fost organizate odată în stilul în nud.

Golden Horn Tour: pasagerii acestui tur cu îmbrăcămintea opțională traversează insulele grecești, Turcia, România și Bulgaria, la bordul croazierei Royal Clipper, în perioada 28 mai – 11 iunie 2016. În caz că te întrebi, croaziera este plănuită să traverseze și estuarul care separă zona „veche” de zona „nouă” a Istanbulului. Tot Bare Necessities este organizatorul.

Itinerariile Southern Caribbean: relaxeză-te pe plajele din Indiile de Vest franceze – locul în care vei găsi o mulțime de înotători topless, în special pe St. Barts, Martinique și Guadeloupe. Printre liniile de croazieră care tranzitează aceste insule sunt Oceania Cruises și SeaDream.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 + thirteen =