Articole recente Go Luxury travel

Cele mai bune iahturi de croazieră din lume

Navighează în largul mării în cu câteva dintre cele mai bune iahturi din lume.

Grand Circle

Spre deosebire de multe dintre marile vase de croaziere, toate cabinele de la Grand Circle sunt astfel poziționate încât toți oaspeții beneficiază de o priveliște deosebită, și au și dotările necesare unei vacanțe frumoase, printre care și televizoare cu ecran plat, birouri cu multe oglinzi, iar unele cabine au chiar și balcon. Paturile ușor de repoziționat îți oferă posibilitatea de a avea un pat mare, spațios, sau, dacă dorești, le poți transforma în canapele în timpul zilei. Seara, cțnd vei reveni în cameră, vei descoperi că locul a fost din nou transformat într-un dormitor cu o priveliște incredibilă.

AmaWaterways

Amacello-Exterior-Melk
Cabinele acestor vase sunt foarte moderne – multe dintre ele au un balcon franțuzesc (o balustradă cu o priveliște la apă) în dreptul ușilor din sticlă, dar și un balcon în adevăratul sens al cuvântului. Modelul diferă la fiecare dintre vasele flotei AmaWaterways, ce are aproximativ 20 de astfel de nave. Indiferent de vasul pe care îl vei alege pentru croazieră, poți conta pe paturile extrem de moi și comfortabile în care te poți odihni după o zi întreagă de explorare.

Holland America Line

Untitled
Cabinele bine-mobilate sunt unul dintre punctele forte ale companiei, deși oaspeții par să fi fost foarte mulțumiți de vasele Prinsendam și Eurodam. Camerele pe Nieuw Amsterdam sunt extrem de căutate, cu chiuvete duble, jacuzzi și verande private. Pe ms Koningsdam, cabinele private cu vedere la ocean, perfecte pentru familii, oferă toate avantajele la care te poți aștepta de la camera preferată de hotel – cu porturi USB la capul patului.

Azamara Club Cruises

Accesul copiilor este permis, însă Azamara Club Cruises sunt orientate mai mult către adulți, perfecte pentru o vacanță romantică. Toate camerele private au halate din pluș și papuci de casă, săpunuri și articole de toaletă franțuzești, un coș de fructe de bun-venit și flori proaspăt culese. Multe dintre camerele de pe vasele Azamara Journey și Quest vor fi reamenajate în 2016. Pentru cele mai frumoase refugii pe apă, optați pentru camerele Club Spa Suites, ce sunt echipate cu halate Frette, căzi de baie, și dușuri separate. Răsfață-te în acest loc superb și cu un tratament SPA și o seară specială în doi!

Princess Cruises
Untitled
Cabinele moderne și dușurile de pe Royal Princess s-au făcut remarcate printre oaspeții companiei, care recomandă și mini-apartamentele. Având aproximativ 100mp, mini-apartamentele oferă o zonă gen living, cu o canapea, și băi cu o combinație de cadă cu duș foarte spațioasă. Apartamentele cu balcon de pe Regal Princes – cel mai nou vas al flotei – demonstrează capacitatea companiei de a-și trata oaspeții ca pe regi. Vei găsi camere-dulap, saltele moi cu lenjerie de bumbag egiptean, și un mini-bar din partea casei. Dacă dorești și jacuzzi, cere unul dintre variatele apartamente ce dispun de acestea.

Cunard

Eleganța străveche (candelabre din cristal, articole de toaletă de la Penhaligon, podele de bal încrustate cu lemn) este specifică acestei linii de croaziere engleză. Cel mai mare vas, Queen Mary 2 poate găzdui peste 2.600 de pasageri și oferă o atmosferă britanică, parțial mulțumită dădacelor și majordomilor ce îți stau la dispoziție la serile formale și la ceaiul de prânz din salonul Garden Lounge. În anul 2016, vasul va fi re-dotat, dar unele lucruri nu se vor schimba – cum ar fi room-serviceul de 24 de ore. Dorește cineva micul dejun la pat?

Celebrity Cruises
Untitled
Anul acesta, călătorii au rămas plăcut surprinși de Celebrity Equinox și Celebrity Reflection, ambele oferind mobilier elegant și modern, dar și separatoare ce pot fi mutate pentru a conecta balcoanele dintre două camere. Chiar și camerele cele mai simple au o zonă de living și articole de toaletă personalizate. Dacă ești în căutarea celor mai bune camere de pe vas, atunci aruncă o privire și la camerele de lux cu verandă!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × four =