Top Destinatii Top Travel

Cele mai bune locuri pentru călătorit în 2016!

Indiferent dacă vrei să pleci un weekend undeva aproape de casă, să faci o călătorie mai lungă unde să vezi locurile de mult visate sau un circuit cu multe opriri care să combine de exemplu arta și designul din Taipei, refugiul clasic chinezesc din Hangzhou și comunitatea de surf din Canggu, Bali – ia în considerare următoarele destinații ce te vor inspira pentru vacanța din 2016!

rice-paddy-mie-prefecture-japan_1920x1200_48663

Prefectura Mie, Japonia
Această prefectură, care până acum a atras în principal doar locuitorii propriei țări, se află la distanță de 4 ore cu trenul de viteză din Tokyo. Aici puteți vedea întâlni o mulțime lucruri noi, cum ar fi peisaje superbe, printre care Parcul Național Ise-Shima pe coastă, veți vedea scoicile producătoare de perle, și sacrele situri de pelerinaj Shinto, protejate de UNESCO., iar în anul 2016, liderii lumii se vor întruni în orașul Shima pentru sumitul G7.

Seattle, Washington, SUA
Seattle-Skyline

Anul acesta, Seattle nu va mai lăsa Portlandul să îl bată când vine vorba de mâncăruri. Pentru cele mai bune delicii culinare, îndreaptă-ți privirile către cartierul Capitol Hill, unde va fi mult mai ușor de ajuns din anul 2016 datorită noilor linii de transport directe. Cele mai căutate localuri aici sunt Lionhead, inspirat din Sicuan de către Jerry Traunfeld (fost bucătar la Herbfarm), și de către Soi, o echipă minunată, soț și soție ce serveau mâncare thailandeză din regiunea Isaan. Mergi și la Capitol Hill Hot Cakes – care deși pare a fi o destinație potrivită pentru gustarea dintre mese, este de fapt o „cofetărie cu ciocolată topită” deschisă pe timpul nopții, și unde poți experimenta cu meniul, unde îți frigi propriile bezele pentru un delicios s’more!

View_on_liege-Guillemins_station

Liège, Belgia
Fostul paradis al mineritului și al oțelului, anul acesta Liège este minunata nouă destinație a artei și a mâncării excelente. Muzeul de artă Boverie se deschide în luna mai, etalând cele mai frumoase lucrări artistice belgiene, și împreună cu bine-cunoscutul Luvru, va lucra la realizarea unei expoziții internaționale unde vor fi expuse opere de artă valoroase ale lui Renoir, Maanet, Van Gogh și mulți alții. În aceeași perioadă va fi deschisă și Stația de Design din Wallonia – o expoziție a artiștilor locali, concentrată pe colaborări în design ce sărbătoresc patrimoniul cultural și economic al orașului.
În iunie poți vedea prima ediție a festivalului anual Geeration W Food Festival, în Namur, unde bucătarii din regiunea Wallonia își vor expune preparatele tradiționale. Oricând dorești să vizitezi orașul totuși, nu ezita să încerci câteba din bunătățile dulci ale Liègeului, cum ar fi vafele savuroase la Sandwicherie Pollux la Place de la Cathédrale, și mâncarea tradițională a orașului – chiftele cu cartofi prăjiți – la Café Lequet, în apropierea râului și a Catedralei St. Paul.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 5 =