Articole recente Top sezon

Cele mai HOT vedete de la Hollywood, nascute în Grecia

Grecia-art

Dacă tot a venit vara și gândul ne este la plajă, hai să dăm o tură prin Grecia. De data aceasta nu vizităm plajele, nu dăm ocolul monumentelor, nu ne avântâm spre taverne și nici nu alergăm după cocktailuri. Începe goana după vedete! Asta pentru că spiritul Greciei a reușit să acapereze și gigantul Hollywood. Pe marile ecrane am început să vedem tot mai mulți actori consacrați care s-au născut sau au crescut pe tărâm grecesc. Care sunt aceștia? O să fiți surprinși. Începem cu Jennifer Aniston (da!), trecem la JOHN STAMOS… și stai să vezi pe cine nu te aștepți.

JOHN STAMOS, actor / muzician, 53 de ani
JENNIFER ANISTON, actrita, 47 ani
MARIA MENOUNOS, jurnalist / TV hostess, 38 de ani
DEBBIE MATENOPOULOS, hostess TV, 41 de ani
NIA VARDALOS, actriță / scriitor, 53 ani (Greco-canadiană)
BILLY ZANE, actor, 50 de ani
MELINA KANAKAREDES, actrita, 49 de ani

Ce-i drept, mulți dintre aceștia își petrec aproape tot timpul în New York, în California, Paris și în alate locuri ale lumii unde are loc toată acțiunea glamour a celebrității. Însă, cu fiecare ocazie, cu toții se întorc bucuroși în Grecia, locul de care te îndrăgostești iremediabil. Actrița Melina Kanakaredes susține și acum că Grecia este sufletul și casa ei.

Jennifer Aniston are propria casă în Grecia

Jennifer Aniston este cucerită de Grecia și nu ratează nicio posibilitate de a-și petrece vacanța aici, iar John Stamos nici nu concepe viața fără spiritul grecesc, fără petrecerile, simplitatea și bucuria grecească. Așadar, chiar dacă nu ești vedetă și nu te bucuri de atenția presei, mergi vara asta de una – oricare – dintre destinațiile Greciei. O vacanță pe tărâm grecesc îți poate aduce, pe lângă o vedetă în zare, și un nou stil de viață. Un stil cald, prietenos și, totodată, plin de viață.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten − six =