News

Cerere în căsătorie încheiată cu aterizare forţată în ocean

Ar fi trebuit să fie cea mai romantică cerere în căsătorie, dar s-a transformat în cea mai terifiantă experienţă. Un cuplu din San Diego a trebuit să facă o aterizare forţată în mare, după ce pilotul balonului cu aer cald, în care se aflau, a pierdut controlul în urma unor curenţi de aer neobişnuiţi. Semn divin sau doar ghinion, cert este că fericirea celor doi s-a transformat brusc în spaimă, iar bucuria cererii în căsătorie a fost uitată în câteva fracţiune de secundă. Potrivit rapoartelor, balonul cu aer cald a fost împins spre mare și, în ciuda eforturilor repetate, acesta continua să înainteze spre larg.

Curenţi de aer neobişnuiţi
Incidentul a a avut loc duminică, când Eric Barretto şi prietena lui au urcat în balonul cu aer cald, pentru o escapadă romantică, au crezut ei. Bărbatul plănuise să-şi ceară iubita în căsătorie când soarele apunea în apele Pacificului, în timp ce pluteau pe coasta mării din Cardiff, la nord de San Diego. Când bărbatul şi-a început declaraţia, nişte curenţi puternici au împins balonul spre largul mării şi, în ciuda eforturilor, pilotul nu l-a putut readuce la mal. În coşul balonului nu existau veste de salvare şi niciunul dintre apsageri nu ştia să înoate. Chiar şi aşa, pilotul a ales să facă o aterizare de urgenţă în apă.

De la romantism, la adrenalină
Când balonul s-a apropiat suficient de mult de apă, pilotul a aruncat o frânghie spre aproape 15 surferi şi salvamari. Aceştia au prins frânghia şi au început să tragă balonul spre mal. Speriat, cuplul aproape logodit a sărit din coşul balonului imediat ce acesta a atins apa şi a fost preluat de salvamari. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Cât despre cererea în căsătorie, clar a fost de neuitat. Acum, nici dacă şi-ar dori să o uite n-ar avea cum. Nu de alta, dar ştirea a făcut înconjurul presei naţionale şi internaţionale, nu doar în online, ci şi la Tv. Asta da amintire.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × two =