News

China Southern Airlines anunță creșterea capacității

China Southern Airlines va înlocui Boeing 787 Dreamliner cu o aeronavă Boeing 777-300ER pe zborurile de noapte din Auckland spre Guangzhou, între ianuarie și martie 2015. Norris Carter, directorul general comercial de aeronautice al Auckland Airport, spune că este încântat de hotărârea aeroportului de a înlocui aeronava actuală întrucât noua achiziție oferă o suplimentare de 14.000 de locuri pe acest traseu, în timpul perioadei de vârf.

„Acest anunț al China Southern Airlines este o veste fantastică, iar mișcarea va oferi companiei o capacitate suplimentară pentru perioada de vârf a Anului Nou Chinezesc 2015. Luna trecută, China Southern Airlines și-a majorat serviciile pe ruta Auckland – Guangzhou cu 10-14 zboruri pe săptămână, pentru lunile octombrie-martie. Această nouă creștere a serviciilor demonstrează încă o dată angajamentul pe care China Southern Airlines îl are cu Noua Zeelandă și încrederea sa în creșterea continuă a pieței de ieșire din China”, spune Norris Carter.

Mike Ma, directorul general al China Southern Airlines Noua Zeelandă, spune că „la scurt timp după anunțul zborurilor, suntem încântați să lansăm noul Boeing 777-300ER pentru ruta Auckland – Guangzhou. Acest lucru reflectă creșterea noastră continuă și angajamentul față de piața Nouii Zeelande. Suntem dornici să servim neozeelandezii, asigurându-le cele mai avansate și inovatoare aeronave, siguranță și servicii mondiale în timpul zborului.” Aeronava Boeing 777-300ER va opera pe zborurile de noapte ale companiei China Southern Airlines, pe ruta Auckland – Guangzhou, între 1 ianuarie și 29 martie 2015. Zborul de dimineață va continua să fie operat de Boeing 787 Dreamliner.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − 9 =