News

Crimă-sinucidere pe o croazieră MS Ryndam

Doi pasageri au fost găsți morți în cabina lor, pe un vas de croazieră al liniei Holland America, chiar înainte ca nava să andocheze în San Juan, Puerto Rico. Cei doi, un cuplu încă neidentificat oficial, au în jur de 50 de ani și sunt din Cleveland, Ohio, spun oficialii. După primele cercetări, sergentul Ricardo Cruz nu exclude posibilitățile unei crime sau ale unei sinucideri, mai ales că, în cadrul cabinei, s-au găsit urme de sânge. „Nu știm încă dacă a fost folosit un obiect sau care a fost motivul morții lor”, a spus el.

Crimă sau sinucidere
Potrivit oficialilor, din anchetă nu au fost excluse crima si sinuciderea nu a fost excluse, autoritățile lăsând să se înțeleagă că sinuciderea ar fi cea mai probabilă cauză. Cele două trupuri neînsuflețite au fost găsite după ce echipajul a sesizat lipsa lor îndelungată de la activitățile clasice și au merg în verificare. „Suntem foarte întristați de acest eveniment tragic, iar în acest moment dificil, gândurile și rugăciunile noastre sunt la familiile și prietenii acestor clienți”, a spus HAL într-o declarație oficială. Cei 1.800 de pasageri ai navei de croazieră MS Ryndam se îndreptau spre St Thomas, Insulele Virgine din SUA, parte a croazierei de două săptămâni spre Caraibe de Sud.

Croazieră de două săptămâni
Croaziera a plecat din Portul Tampa Bay duminică dimineața, iar pasagerii aflați la bordul navei se vor întoarce aici în 9 zile. Ei își vor continua croaziera de două săptămâni, în ciuda morții șocante înregistrate la bord. Cei din industria turismului spun că o crimă la bordul unei nave de croazieră este extrem de rară. „Este foarte neobișnuit. Ai o șansă mai bună să câștigi la Loto de două ori pe săptămână decât să se întâmple asta pe o croazieră”, spune spune Don Oneal Jr., patronul companiei Travel Mondial.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 1 =