Articole recente Top sezon

De Paște în Grecia? Iată cele mai bune oferte de vacanță

Paste-in-Grecia

Dacă vrei să-ți petreci vacanța de Paște în Grecia, acum este momentul să-ți alegi pachetul. Paștele este în mai puțin de o lună, iar agențiile de turism fac tot posibilul să-ți vândă pachetele. Astfel, dacă vrei să ai parte de cele mai bune prețuri, dar să ai și posibilitatea de a-ți alege destinația – pentru că locurile sunt totuși limitate – grăbește-te. Iată cele mai bune oferte de vacanță ale momentului, de care să te bucuri întru-totul de sarbatoarea Paștelui în Grecia.

Paște în Grecia – Atena

Capitala Greciei cunosctă pentru frumusețea Acropole, pentru istoria ei și pentru mixul gastronomic, adunat aproape din toate insulele țării. Este locul în care vacanța de Paște în Grecia îți aduce nu doar veselie, ci și tradiționalism, liniște și plimbări relaxante. Aici, ca și în aproape toată Grecia, în Vinerea Mare, localnicii plimbă în tot orașul o replica a mormântului lui Hristos. Sâmbătă seara, străzile sunt pline de preoți și credincioși care merg la slujba de Înviere. Este destinația cu oferte bune de vacanțe, una dintre ele o găsești aici.

Paște în Grecia – Paralia Katerini

Daă tot ajungi de Paște în Grecia, de ce să nu te bucuri de un circuit? Vizitează Paralia – Meteora – Kastoria – Salonic, la prețuri mai mult decât rezonabile. Paralia Katerini este una dintre cele mai iubite locuri de vacanță ale românilor. Nu trebuie să-ți faci griji de limbă – vei găsi numeroși români, chiar și printre localnici. Cât de sărbătoarea Paștelui, ea este o adevărată însuflețire. Te afli, totuși, pe tărâm grecesc. Am găsit cea mai bună ofertă de vacanță la Europa Travel. Uite-o aici.

Paște în Grecia – Insula Thassos

… insula care și-a păstrat intacte toate tradițiile. Insula pe care Paștele este sărbătorit într-un mod unic. În Thassos, sărbătoarea Pascală înseamnă veselie, înseamnă credință, înseamnă lumânări frumos decorate și mese îmbelșugate. Thassos este un rai al vacanțelor în această perioadă, iar oferte sunt cu duiumul. Asta pentru că, fără îndoială, este una dintre cele mai căutate destinații. Nu doar acum, ci pe tot parcursul anului. Vezi oferta aici.

Paște în Grecia – Insula Corfu

Corfu sărbătorește Paștele într-un mod unic. Este insula cu cea mai gălăgioasă festivitate. Seara, mii de oameni se adună la Catedrala din Corfu Town, pentru a asista la slujba de Înviere. Străzile insulei aglomerează soldați, preoți și credincioși, care poartă pe sus un catafalc frumos decorat „Epitaphios”, ce reprezintă corpul lui Hristos. Iar noaptea, după ce s-a rostit „Hristos a Înviat”, cerul se luminează cu artificii! Este un moment unic, plin de emoție, devenit tradiție în Corfu. La fel și momentul dimineții de Paște, din Piața Liston. Aici, în jurul orei 11, localnici aruncă de la bancoane vaze traditionale din lut, umplute cu apa, pentru noroc și bunăstare. Iată oferta de Paște în Corfu.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 5 =