News

Doi angajați Royal Caribbean, numiți în posturi de conducere

Recunoscând talentele interne care au ajutat la alimentarea succesului pe termen lung al companiei, Royal Caribbean Cruises a numit recent doi noi directori executivi pentru gestionarea celor două branduri mari ale companiei. Michael Bayley, care a lucrat pe postul de comandat ofițer la bordul croazierei Nordic Prince, a fost numit președinte și director executiv al Royal Caribbean International, cea mai mare marca de croazieră din lume. Iar Lisa Lutoff-Perlo, a cărei carieră în cadrul companiei a început la biroul de vânzări din New England, va servi acum va președinte și director executiv a Celebrity Cruises, un lider pe piața premium a croazierelor.

Poziții vitale de conducere
Ambele posturi au fost implementate imediat, cei doi începându-și deja sarcinile. Richard Fain, președinte și director executiv al Royal Caribbean Cruises, a declarat: „Este o zi fericită pentru Michael și Lisa și o zi mândră pentru noi, toți cei care lucrăm în această companie. Recunoașterea acestor două persoane incredibil de talentate în aceste poziții vitale de conducere, după ani întregi de dedicație, efort și gândire inovativă oferă tuturor angajaților un sentiment de mulțumire. Sunt impresionat de calitățile pe care aceștia le-au demonstrat de-a lungul carierelor și sunt entuziasmat să văd unde vor duce mai departe acest brand puternic.” Bayley își asumă conducerea Royal Caribbean după o reușită majoră în calitate de președinte și director executiv al Celebrity Cruises.

Dedicație, gândire inovativă și rezultate remarcabile
La Celebrity Cruises, acesta a înregistrat rezultate majore în timpul creării și dezvoltării poziției „modern luxury”, care s-a demonstrat a fi un real succes printre clienții fideli sofisticați al Celebrity Cruises. Acesta a explicat: „Royal Caribbean International este un brand cu o istorie incredibilă – și un potențial nelimitat. Navele, personalizate în noile clase Quantum, sunt unele dintre cele mai bune și inovatoare din lume. Iar echipajul care servesc oaspeții Royal Caribbean International au o istorie și un renume în reușita de a mulțumi și încânta oaspeții din fiecare cultură din întreaga lume. Aștept cu entuziasm viitorul companiei în timpul dezvoltării strategiilor pentru un nivel și mai mare de performanță.”

De la manager de vânzări, la vicepresedinte executiv
Lutoff-Perlo și-a început cariera în cadrul companiei ca manager de vânzări în regiunea nativă New England. Acum, ea avansează la noul rol de vicepresedinte executiv de operațiuni la Royal Caribbean, după ce a jucat un rol critic în recenta lansare cu succes a Quantum of the Seas, prima dintre cele mai noi clase de nave ale companiei. După o careiră de succes în vânzări, Lutoff-Perlo s-a făcut remarcată ca specialist aducând noi ambarcațiuni pe piașa pentru Royal Caribbean International și Celebrity Cruises. Pe lângă clasa Quantum, ea a jucat un rol cheie în lansarea claselor Voyager și Radiance ale Royal Caribbean International, precum și a clasei Solstice a Celebrity Cruises.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 3 =