News

easyJet plănuiește 26 de rute de vară noi

Începând de vara viitoare, easyJet va opera 26 de noi rute, inclusiv în două noi destinații pentru compania aeriană – Essaouira din Maroc și Stuttgart în Germania. Noile rute puse la dispoziția turiștilor vor oferi peste 420.000 de locuri suplimentare în rețeaua easyJet. Astfel, Stuttgart devine a opta destinație a companiei aeriene în Germania și o lansare cu totul nouă pentru rețeaua easyJet aflată în continuă dezvoltare.

O nouă bază în Porto
Porto din Portugalia devine o nouă bază pentru easyJet, cu noi zboruri din Regatul Unit spre și dinspre Manchester, Luton și Bristol. Aceasta va permite companiei aeriene să-și continue cimentarea poziției în Portugalia, pe care a început-o în 2012, odată cu deschiderea bazei din Lisabona. Prin aceste mișcări, compania este hotărâtă să îmbunătățească legăturile economice dintre Marea Britanie și Portugalia. easyJet plănuiește să devină singura companie aeriană din Marea Britanie care oferă zboruri directe spre Essaouira, pe coasta de vest a Maroc, cu două zboruri pe săptămână de pe Aeroportul Luton din Londra. Se așteaptă ca peste 29.000 de pasageri să zboare pe aceste rute pe parcursul anului viitor.

26 de rute și două destinații complet noi
Sophie Dekkers, directorul easyJet din Marea Britanie, a declarat: „Suntem încântați să continuăm extinderea unei rețele de neegalat, care, în urma anunțului de astăzi, întrevede 26 de rute noi printre care și două destinații noi. Această creștere a numărului de rute le oferă clienților noștri călătorii mai ușoare și mult mai accesibile ca oricând spre o serie de destinații de vară, împreună cu conexiuni la hub-uri de business. Ne așteptăm ca noile destinații să fie atractive pentru pasageri și să aibă un amestec de recreere de vară cu hotspot-uri și city break-uri scurte. Vom continua să livrăm o rețea de destinații care să ofere clienților flexibilitate în posibilitățile de alegere, subliniind atât angajamentul nostru pentru vacanțele de recreere cât și angajamentul pentru călătoriile de business.”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − 10 =