News

Europcar a lansat mașinile electrice Nissan Leaf, în Londra

Principalul furnizor autovehicule de închiriat, Europcar Marea Britanie, se angajează să-și schimbe 5% din flotă cu mașini electrice până în 2020, în conformitate cu directorul Electric Vehicle Delivery Plan, din Londra. În demonstrarea seriozității asupra acestui angajament, Europcar a lansat zilele trecute o flotă de vehicule electrice Nissan Leaf, care vor fi folosită în livrarea și colectarea autoturismelor de închiriat în capitală.

Automobilul 100% electric Nissan Leaf oferă o soluție ecologică de transport în jurul Londrei, când angajații companiei livrează sau colectează automobilele închiriate de la șoferi. De asemenea, doritorii își vor putea închiria mașini Nissan Leaf din sucursalele Europcar din capitala, cu avantajul că nu vor fi nevoiți să plătească pentru costul combustibilului. „Începând de astăzi, clienții din Londra nu se vor bucura doar de facilitatea de a li se livra și colecta mașinile din fața ușilor, ci vor avea și asigurarea că am folosit cel mai ecologic mod de a realiza acest lucru”, a spus directorul managerial Europcar UK Group, Ken McCall.

Lider în transportul durabil
„Europcar a dat startul competiției pentru îmbunătățirea calității aerului și pentru reducerea emisiilor de carbon din Londra, îmbunătățindu-și 5% din flotă cu autovehicule 100% electrice, până în 2020. Pentru a atinge acest target ambițios, vom promova londonezilor noua noastră flotă de autovehicule electrice de închiriat.

Închirierea unei mașini este o modalitate nemaipomenită de a încerca automobilele electrice și Europcar salută sprijinul din partea echipei primarului pentru această inițiativă, despre care credem ca va contribui substanțial la transformarea Londrei într-un lider în transportul durabil. Întreprinderile și șoferii au început să descopere tot mai multe beneficii ale consusului cu mașini electrice, iar este mândră să fie o parte din această tehnologie revoluțională de automobilism”, a mai spus directorul managerial Europcar UK Group, Ken McCall.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven + 1 =