News

Europcar a semnat un parteneriat cu Asociatia de Tenis Lawn

Europcar fost ales ca furnizor oficial de mașini de închiriat al Asociației de Tenis Lawn (LTA). Conform noului acord încheiat pe trei ani, Europcar devine furnizorul oficial de mașini de închiriat al Campionatului Aegon din Londra, Aegon Eastbourne International, Aegon Birmingham Classic și Aegon Nottingham Opens. Asociația de Tenis Lawn (LTA) este organismul național guvernamental de tenis din Marea Britanie, angajat în majorarea numărului de persoane care să joace tenis mai des. Prin parteneriatul cu Europcar, jucători, antrenori și întregul personal vor avea acces la mașini de închiriat de clasă mondială, cu care vor fi transportați în turnee și la diferite evenimente.

Noi oportunități de promovare
Acesta este un parteneriat important pentru Europcar, oferind oportunități extinse de promovare și, totodată, oferind LTA soluții de transport și beneficii privind închirierea unor mașini de calitate. Prin intermediul parteneriatului, Europcar are și înțelegeri exclusive pentru cinci evenimente de tenis Aegon, care îi oferă brenduirea terenului de tenis, precum și plasarea logo-ului și posibilitatea de a/și face reclamă în programe și în zonele de public.

Companie premiata World Travel Awards
Comentând noul parteneriat, James Mercer, directorul comercial al LTA, a declarat: „Suntem încântați că Europcar se alătură familiei de sponsori LTA. Reputația companiei privind calitatea și serviciile de top oferite se potrivește perfect cu Tenisul Britanic. Intenționăm să dezvoltăm o relație strânsă cu cel mai mare provider de autoturisme de închiriat din Europa și să beneficiem de servicii de transport de clasă mondială. Acesta este un deal pe un an întreg care va anuce numeroase beneficii organizației în schimbul unui suport semnificativ la toate evenimentele noastre majore.” Europcar este considerat a fi liderul soluțiilor de transport (World’s Leading Green Transport Solutions), titulatură oferită de World Travel Awards.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + 4 =