News

Europcar are un nou vehicul: Jeep Grand Cherokee

Europcar, liderul european în servicii de închirieri auto, continuă investiţia în calitatea flotei sale, adăugând recent câţiva giganţii off-road: Jeep Grand Cherokee. O combinaţie între capacitate off-road şi lux incontestabil, Jeep Grand Cherokee este maşina „must hire” a dependenţilor de adrenalină şi, totodată, a stilului de conducere profesionist şi conştient. Tracţiunea integrală, suspensia pneumatică și motorul de 247bhp asigură că Jeep Grand Cherokee este singura opţiune automobilistică pentru un weekend în care să simţi fiorul confortului, al siguranţei şi al aventurii.

Siguranţă, aventură şi lux
Tehnologia și funcționalitatea sunt combinate într-o gamă impresionantă de caracteristici speciale, inclusiv un sistem electronic de navigare cu touch-screen și o voce activată GPS. Îmbunătățirile aduse servodirecţiei oferă flexibilitate şi fineţe maşinii, iar emisiile mai mici decât a multor alte SUV-uri micşoreaya impactul asupra mediului şi ajută la economie. Este o maşină adoratăde mulţi pasionaţi de industria automobilistică, întrucât îmbină cu farmec frumuseţea, economia, siguranţa, puterea şi luxul.

În ceea ce priveşte decizia de a introduce Jeep Grand Cherokee în flota Europcar, directorul în management al Europcar Marea Britanie Group, Ken McCall, a declarat: „Jeep Grand Cherokee este un plus pentru companiei, fiind popular pentru mulţi pasionaţi de automobile. Prin intermediul acestei maşini, le vom oferi clienţilro noştri şi mai multe opţiuni. Cu o reputație de confort, rezistență și explorare, Jeep Grand Cherokee este maşina de închiriere destinată celor cu un spirit de aventură!”

Gina Rotaru

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 + twelve =