News

Europcar participă la Business Travel Show 2015

Europcar își consolidează angajamentul pentru sectorul turistic de afaceri prin participarea din acest an la Business Travel Show. Gazda a peste 6.500 de profesioniști din turism, Business Travel Show oferă companiei Europcar ocazia de a-și prezenta cele mai recente soluții de călătorie și parteneriatele destinate întreprinderilor și angajaților lor. În plus, vizitatorii standului Europcar vor avea șansa de a câștiga o închiriere de weekend la Salonul Mercedes-Benz E 300 BlueTEC Hybrid SE, precum și bilete la un meci FC Arsenal la The Emirates, sărbătorind numirea companiei Europcar ca Official Car & Van Rental Partner în Club

„ToMyCar”
Combinând grijă excelentă pentru clienți cu inovația, Europcar se concentrează pe furnizarea celei mai bune experiențe de business travel pentru angajatori și personalul acestora. Noile inițiative prezentate la Business Travel Saloon va include noul serviciu „ToMyCar”, care folosește o aplicație mobilă pentru a ajuta oamenii de afaceri să evite întârzierile în procesul de luare a vehiculului. Fără a fi nevoie să meargă într-o sucursală Europcar, călătorii trebuie doar să apese pe un buton al aplicației „ToMyCar” pentru a debloca vehiculul închiriat și a porni la drum.

Trei domenii cheie
„În ceea ce privește călătoriile de afaceri, Europcar se concentrează asupra a trei domenii-cheie: valoare, viteză și confort – pentru a se asigura că nevoile călătorilor corporative sunt îndeplinite ”, a explicat Ken McCall, directorul managerial al Europcar Marea Britanie Group. „Prin înțelegerea importanței acestor factori, Europcar este capabil să dezvolte noi servicii, care contribuie în mod eficient la cerințele pieței, aflate în continuă schimbare. Participarea noastră din acest an la Business Travel ne oferă posibilitatea de a ne prezenta cele mai recente inițiative și consolidarea angajamentului nostru față de această componentă importantă a economiei Marii Britanii.”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + four =