Articole recente News

Feribotul “Highspeed 7” – pregătit pentru sezonul estival

Hellenic Seaways a anunțat luni că feribotul “Highspeed 7” s-a întors în portul Piraeus. După o recondiționare totală care a durat nouă luni, feribotul este gata să urmeze ruta estivală Creta (Heraklion) – Santorini – Ios – Paros – Mykonos. “Highspeed 7” este cel mai rapid feribot din Europa, având o viteză de până la 42 noduri.
Potrivit anunțului, recondiționarea feribotului s-a făcut pe șantierul naval italian, FINCANTIERI S.P.A. din Trieste. Lucrarea de renovare a constat în reconstrucția totală a punții, îmbunătățirea sistemelor de siguranță și de navigație și înlocuirea totală a echipamentelor din hotel.
A mai fost adăugat un nivel de scaune, precum și două baruri de lux. De asemenea, a fost îmbunătățit spațiul exterior al feribotului, astfel încât pasagerii să fie protejați de vânt.
Highspeed 7 se va lansa marți, pe 14 iunie, la 13:50, din Mykonos spre Paros – Ios – Santorini – Heraklion (Creta). Feribotul va desfășura această cursă până pe 17 octombrie.
Feribotul de mare viteză pentru pasageri a fost construit în 2005 și recondiționat în 2016. Are o lungime de 85 metri, o lățime de 21,2 metri, poate transporta până la 1160 de pasageri și 105 mașini și are o echipă de 26 de oameni. Țările care l-au construit sunt Australia și Italia.

Larisa Țițirigă

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 5 =