News

Flight Tonight cu noua aplicaţie pentru iPhone

Flight Tonight, noua aplicaţie pentru iPhone, a companiei Hopper, ajută utilizatorii să găsească bilete de avion last-minute, mai ieftine sau la acelaşi preţ cu zborurile rezervate în avans. Aşadar, dacă-ţi este greu să-ţi planifici din timp călătoria, instalează-ţi noua aplicaţie de la Hopper pe iPhone care-ţi va găsi chilipiruri de ultim moment, de la bilete de avion şi până la camere de hotel, în funcţie de destinaţia aleasă.

Fie că vorbim de un zbor sau o cameră de hotel cu rezervare în aceeaşi zi, aplicaţia este perfectă pentru iubitorii de spontaneitate şi flexibilitate. „Mulţi cred că este o nebunie să-ţi rezervi bilet de avion în ultimul moment pentru că e scum şi complicat. Deşi preţurile au tendinţa să crească brusc la rezervările de pe o zi pe alta, există cazuri în care preţurile scad”, a declarat Patrick Surrey, sef departamentului de Data Scientist la sediul Hopper din Massachusetts.

Noua aplicatie a companiei Hopper, Flight Tonight pentru iPhone, îi ajută pe utilizatori să găsească bilete de avion, cu plecare în termen de 24 de ore, mai ieftine sau la acelaşi preţ cu zborurile rezervate în avans. După introducerea aeroportul de plecare, aplicația afișează fiecare destinație cu zborurile aferente ei, din acea zi, sortate după cel mai mic preţ.

Compania Hopper, care analizează zilnic milioane de achiziții de zbor, a declarat că există câteva rezervări efectuate în aceeaşi zi, cu acelaşi preţ cu zborurile rezervate cu 30-50 zile în avans. Aplicaţia este gratuită şi este disponibilă în Statele Unite şi în Canada.

Pentru rezervări hoteliere last-minute, consumatorii pot apela la aplicații populare, cum ar fi Hotel Tonight, pentru iPhone, Android și Windows Phone, și HotelQuickly, pentru iPhone, Android și Blackberry, care arăta camerele cu discount disponibile pentru noaptea în curs. Site-ul de turism Lastminute Travel are, de asemenea, o aplicație care îţi afizează camerele hoteliere în regim last-minute.

„Deja, 15% din rezervările hoteliere sunt făcute în regim last-minute, iar numărul aplicaţiilor pentru depistarea spontană a disponibilităţilor şi pentru rezervarea propriu zisă este în creştere”, a declarat Simon Goodall, vice președinte și manager general la Groupon Getaways.
Gina Rotaru

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven − five =