News

Fortnum & Mason vine la Heathrow, Londra

Renumitul retailer de alimente și băuturi, Fortnum & Mason, și-a deschis primul magazin independent în Terminalul 5 al aeroportului Heathrow din Londra. Prezența sa în cadrul aeroportului reprezintă un reper important pentru un brand asociat cu sectorul de travel încă din 1.707. Încă de la începuturile sale, Fortnum a furnizat produse multor exploratori îndrăzneți în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, iar acum se extinde către o piață și mai largă, cea a călătorilor din întreaga lume.

1.000 metri pătrați
Acum, retailerul este în măsură să interacționeze direct cu călătorii moderni la nivel global, în cel mai aglomerat aeroport din lume. Fortnum & Mason, poziționat în Terminalul 5 al Heathrow, este un magazin de 1.000 metri pătrați, frumos proiectat, ce oferă bunuri excepționale și servicii impecabile. Acesta deține o selecție de produse de la magazinul pilot Piccadilly Fortnum, proiectat după un studiu bine realizat privind cerințele călătorului.

„Blend Explorer” – un ceai din patru colțuri ale lumii
Aici sunt expuse o serie din cele mai cunoscute ceaiuri și conserve Fortnum (inclusiv gemuri, dulcețuri și miere) și articole de patiserie. De asemenea, magazinul deține și o zonă cu produse refrigerate, printre care somon afumat și caviar. Și cum inaugurarea nu putea fi făcută fără o premieră, Fortnum a creat un nou amestec exclusiv pentru magazinul din Terminal 5. Se numește „Blend Explorer” și este o combinație îndrăzneață de arome din cele patru colțuri ale lumii: Ceylon (Nuwara Eliya), Kenya, China (iasomie verde) și India (Assam).

Business Fortnum & Mason Bar
După mijlocul lunii decembrie, compania va inaugura și un Fortnum & Mason Bar pentru afaceri. Călătorii vor putea gusta delicii dintr-o gamă rafinată de alimente proaspete și băuturi de sezon, care sărbătoresc cele mai bune produse ale Fortnum, din gama Food Halls al Piccadilly. Delicatese din mezeluri, șincă, somon afumat și caviar vor fi disponibile, alături de o vastă colecție de cele mai bune vinuri și șampanii.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − fourteen =