News Top sezon

Four Seasons Resort Dubai a fost deschis publicului

Four Seasons Resort Dubai din Jumeirah Beach se deschide azi și oferă oaspeților săi servicii personalizate, calitate fără compromisuri și atenție la fiecare detaliu. Christian Clerc, vicepreședinte senior al Four Seasons privind operațiunile hoteliere din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, a declarat:

„Vom continua să căutăm oportunități în destinațiile unde oaspeții noștri doresc să călătorească. De asemenea, la fel de importantă este și găsirea partenerilor potriviți cu care să împărtășim o viziune și un angajament de excelență. Această proprietate recent deschisă publicului oferă promisiunea unor servicii excepționale și de lux, lucruri sinonime cu Four Seasons, introducând pe piață un concept nou și interesant menit că creeze experiențe unice pentru orice oaspete. Suntem încrezători că acest hotel spectaculos va deveni rapid alegerea preferată a turiștilor internaționali, precum și a celor din Emirate.”

În inima cartierului Jumeirah
Fiecare suită și cameră de oaspeți dispune de terasă generoasă, cu priveliști panoramice spre marea largă, spre orizontul sclipitor al Dubaiului și spre numeroase localuri luxoase ale stațiunii. Aflat la doar câteva minute de plăcerile și centrele de afaceri cheie ale orașului Resortul Four Seasons este o oază primitoare plasată în celebrul cartier rezidențial Jumeirah.

Simon Casson, vicepreședinte regional și director general al Four Seasons Resort Dubai, a declarat că: „Pentru cei care deja familiarizați cu arhitectura skyline, spunem doar atât: pregătiți-vă să fiți surprinși. Resortul nostru este intim, o îmbinare de lux, confort și stil, în inima unuia dintre cele mai dinamice orașe din lume.” Pentru a sărbătorii grandioasa deschidere, Four Seasons Resort Dubai de pe Jumeirah Beach oferă primilor săi oaspeți o serie de oferte și pachete atractive în semn de bun venit.

Gina Rotaru

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen + 6 =