Top Destinatii Top Travel

Georgia, Maroc și Chile te așteaptă în 2016

Georgia
42180531 (2)
Această regiune, așezată la granița dintre Europa și Asia, deține secretul originilor vinului. Kakheti, regiunea principală a producției de vin este și locul prefera de întâlnire al celor pasionați de această băutută, de vizitara podgoriilor și degustarea vinurilor.
În ultima vreme însă, Georgia este dinc e în ce mai căutată din punct de vedere turistic, și nu numai datorită producției sale excelente de vin. Problemele de securitate din Ucraina au împins fluxul de turiști, ca și principalele companii de croazieră către orașul de pe coasta Mării Negre – Batumi – un oraș liniștit și frumos, casă a celor mai mari grădini botanice din lume. Călătorește și bucură-te de priveliștea Munților Caucaz și de capitala Tbilisi, ce combină arhitectura persană, sovietă și Art Nouveau cu o măiestrie nemaiîntâlnită!

Casablanca, Maroc
casablanca-morocco
Cel mai mare oraș al Marocului a devenit poarta dintre Europa și Arica, un oraș într-o continuă dezvoltare, plin de frumuseți. În numai câțiva ani, linia orizontului va fi dominată de turnul Al Noor, cel mai înalt zgârie-nori al Africii, cu 114 etaje, și o valoare de 1 miliard de dolari.
Pentru cel mai bun acces la minunățiile zonei, vizitează acum moscheea Hassan II, cu interiorul său complet din marmură, și cu cel mai înalt minaret din lume, moscheea fiind și una dintre puținele din țară ce permite accesul călătorilor de orice religie.

Chiloé, Chile
88880341
Vestea frumuseții insulei și a arhipelagului vecin s-a aflat la scurt timp după ce compania LAN Airlines a deschis zboruri către această destnație. Farmecul a fost pur și simplu irezistibil: 30 de insulițe acoperite de păduri primordial, roind cu tot felul de animale sălbatice.
Colonizate în secolul 17 de iezuiți spanioli, insulele au rămas relativ izolate de continent vreme de peste 250 de ai, dezvolându-se astfel acolo o cultură hibridă a folclorului indigen și a tradițiilor hispanice. Influențele mestizo în arhitectură pot fi observate în capelele de lemn protejate de UNESCO, construite de triburile de navigatori, evidente fiind tavanele acestora, făcute să se asemene carenei unui vapor.
Activitățile în perioada decembrie-mai includ: călărie, hiking, plimbări cu caiacul între insulițe, pbservarea păsărilor, dar și a coloniei de pinguini sau a balenelor albastre!
Pe măsură ce turismul continuă să se dezvolte, fostele case ale pescarilor „palafitos” se transformă în hoteluri și restaurante. Vizitează minunata insulă Chiloé acum, când frumusețile naturale și cultura unică sunt încă neschimbate.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − 9 =