Top Destinatii

Grecia, în topul celor mai frumoase piscine infinite din lume

Piscina infinity a hotelului Cavo Tagoo din Mykonos, Grecia, a intrat în topul celor mai frumoase opt piscine din lume. Potrivit listei realizate de site-ul de comparaţii hoteliere Trivago, piscina se regăseşte printre cele mai apreciate şi comentate din lume datorită locaţiei, a dimensiunii şi a amenajării sale. Piscina de 39 de metri cu apă sărată și cu ale sale punţi minimaliste din lemn, inspirate din Extremul Orient, întâlneşte nesfârşita mare şi oferă o vedere panoramică neîntreruptă a orașului Mykonos. Ea reprezintă punctul forte al hotelului şi una dintre cele mai noi atracţii ale insulei, străbătută adesea de celebrităţi de renume din cercurile hollywoodiene.

Mykonos
Cavo Tagoo se află la 600 de metri de orașul Mykonos, o locaţie cu plaje izolate, restaurante și taverne cosmopolite, vizitată anual de zeci sau chiar sute de turişti. Cât despre insulă, poreclită și Ibiza Greciei datorită petrecerilor și a vieții de noapte nebune, Mykonos este cunoscută drept o destinaţie friendly a turiștilor gay. Ea abundă în baruri, cluburi de noapte şi restaurante, în special în Mykonos Town sau Chora.

Top piscine infinity
Alte piscine infinity incredibile au fost construite în Hotel Hacienda Na Xamena (Ibiza, Spania); InterContinental Hotel & Resort (Hong Kong); Jade Mountain Resort (Soufriere, St. Lucia); Lefay Resort & Spa (Lacul Garda, Italia); Marina Bay Sands (Singapore);Viceroy (Bali, Indonezia) și W Barcelona (Barcelona, Spania). Fiecare uimeşte prin design şi, mai ales, prin peisajul nesfârşit al mării, alături de oraşe importante ale destinaţiei.

Gina Rotaru

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven − five =