News

Greva continuă. Lufthansa a anulat 84 de zboruri într-o singură zi

Lufthansa este forțată să anuleze mai multe zboruri pe distanțe lungi din cauza grevei piloților. Greva de astăzi lovește dramatic în operațiunile de zbor, compania înregistrând 84 de zboruri pe distanțe lungi anulate, din cele 153 programate. Greva piloților programată pentru mâine urmează să lovească în zborurile pe distanțe scurte și medii, provocând o pagubă uriașă în finanțele celebrei companii aeriene.

Acțiunea, lansată de unuiunea piloților Vereinigung Cockpit, este cea mai recentă grevă a piloților pornită în urma unei dispute privind beneficiile pensionării anticipate și a planurilor companiei Lufthansa privind extinderea operațiunilor bugetare. În urma anulărilor repetate de astăzi, Lufthansa își sfătuiește pasagerii să verifice constant statusul zborurilor lor, precizând însă că serviciile operate de companiile Germanwings și Eurowings nu vor fi afectate. Pasagerii zborurilor anulate au posibilitatea de a-și rezerva o altă dată de zbor, fără costuri.

Lufthansa este cea mai mare companie aeriană germană din Europa, care oferă bilete de avion spre 75 de ţări din lumea întreagă. Aceasta aa fost prima companie aeriană care a operat aeronavele Boeing 737 şi singura care a cumpărat versiunea Boeing 737-100. La ora actuală, transportatorul german Lufthansa deține o flotă de peste 300 de aeronave, în care se regăsesc avioane cu nume celebre precum Airbus, Avro, Boeing, Bombardier şi Embraer.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − 15 =