News

Hotelul Peninsula Paris a fost deschis!

Peninsula Hotels, cu sediul în Hong Kong, şi-a deschis primul hotel în Europa: Peninsula Paris! Clădirea pariziană reprezină al zecelea hotel de lux al grupului Peninsula Hotels şi este, de fapt, fostul Hotel Majestic construit în 1908, pe care compania l-a preluat de la Ministerul francez al Afacerilor Externe. Hotelul dispune de 200 de camere, iar restaurarea lui a durat şase ani şi a costat nu mai puţin de 580 milioane de dolari, conform Wall Street Journal.

Inaugurat în 01 august
Hotelul a fost inaugurat şi deschis publicului în 01 august, iar noul său design i-a impresionat chiar şi pe cei mai pretenţioşi artişti parizieni. El dispune de 200 camere de lux, inclusiv 34 de apartamente mari. Pentru reamenajarea au fost stabilite noi standarde spectaculoase în design, lux și confort, vechea clădire fiind complet renovat şi modernizată pentru a răspunde cerinţelor şi pretenţiilor turiştilor din întreaga lume.

Caracteristici originale şi un MasterChef celebru
Peste 3.000 de muncitori, meșteșugari și arhitecți au fost muncit pentru ca hotelul să aibă caracteristici originale – fațada de piatră sculptată, panouri în stil neoclasic şi diverse picturi murale. Cât despre mobilă, scaunele şi taftaua provin din Rosello; canapele și paturile sunt din Laval, iar covoarele au calitatea şi designul sub eticheta Tai Ping. Pe lângă design, şi serviciile cu de top class. Opţiunile de luat masa sunt extinse, bucătarul şef al hotelului fiind nimeni altul decât Jean-Edern Hurstel, o celebritate în Franţa, cunoscut drept concurent în cadrul unui show culinar stil MasterChef. El va supraveghea toate operaţiunile restaurantelor hotelului, inclusiv ale restaurantului cantonez Lili și ale restaurant de pe acoperiș – L’Oiseau Blanc – care oferă o vedere de 360 de grade a Parisului.

Tabieturi rafinate
Peninsula Paris este situat la 19 Avenue Kleber, la doar câțiva pași de faimosul Arc de Triumf şi, totodată, foarte aproape de unele dintre cele mai cunoscute monumente, muzee şi cartiere cu magazine de lux din lume. Compania Peninsula Hotels datează încă din 1866 și a fost una dintre cele mai bune branduri de ospitalitate din lume, cu caracteristici şi tabieturi aparte, cum ar fi ceaiul de după-amiază servit în hol, cu statui lei la ușă, precum și cu o flotă de Rolls-Royce, lucruri de care se bucură acum şi Peninsula Paris. Cât despre preţuri, costul unei nopţi începe de la 1.000 de dolari de persoană.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 3 =