News

Hotelzon se extinde în Franţa şi Polonia

Hotelzon plănuieşte să se extindă în Franţa şi în Polonia. Compania, o filială deţinută acum integral de Travelport, şi-a numit deja angajaţii pe posturile de Sales Manager local: Abdallah Ahamada care se va stabili în Paris şi Radoslaw Mazur care se va stabili în Varşovia. Extinderea vine la doar patru luni după ce Travelport, un lider Travel Commerce Platform, a achiziţionat Hotelzon, care face parte din strategia Travelport în curs de desfășurare, de a redefini comerțul de călătorie.

Jani Kaskinen, director executive al Hotelzon, a declarat că: “Sunt încântat că Abdallah şi Radoslaw s-au alăturat echipei noastre. Ei vor ridica eforturile noastre de vânzări în Franța şi în Polonia şi, totodată, vor juca un rol esenţial în punerea în aplicare a strategiilor şi regulilor Hotelzon în aceste regiuni. Ambii au o experienţă bogată în industria tehnologică şi un istoric dovedit în obţinerea unor rezultate excelente.”

Niklas Andréen, GVP Global Hotel, Auto şi Digital Media Solutions al Travelport, a comentat: „Eu cred că expansiunea de succes al Hotelzon în Franţa şi Polonia este extrem de importantă pentru continuarea dezvoltării strategice atât a Travelport, cât şi a Hotelzon. Este un moment emoţionant pentru noi şi aştept cu nerăbdare noile oportunităţi pe care această mişcare le va aduce.” Hotelzon va continua extinderea prin recrutarea a încă şase manageri de vânzări în următoarele ţări: Germania, Irlanda, Portugalia, Belgia, Danemarca şi Norvegia.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty + 20 =