News

Iberostar și-a deschis primul hotel din Madrid

Lanțul hotelier Iberostar Hotels & Resorts și-a inaugurat primul hotel din Madrid: Las Letras Gran Vía. Cu cele 130 de acamere, acest hotel de patru stele intră cu brio în categoria premium a companiei. Aspectul atractiv și locația centrală au fost cruciale în decizia companiei cu sediul în Mallorca de a alege clădirea ca primă inaugurare a brandului în Madrid. Hotelul combină designul modern și tradițional, pe care Iberostar intenționează să-l consolideze, transformând clădirea în unul dintre hotelurile de top ale orașului.

Clădire istorică, datată din 1917
Lantul hotelier își va menține și spori cele mai bune caracteristici ale sale, aliniindu-l la standardele superbe de calitate ale acestuia, bazate pe servicii impecabile și o atenție meticuloasă la gastronomie. Inaugurată inițial în 1917, clădirea istorică care găzduiește acum hotelul Iberostar Las Letras Gran Vía a fost declarată parte a Comunității Autonome a Patrimoniului Culttural din Madrid și a fost recent restaurant într-un design în stil avangardist.

Experiențe și standarde unice de calitate
Aurelio Vázquez, directorul executiv al Iberostar Group pe Europa, Orientul Mijlociu și Africa, a declarat: „Odată cu deschiderea Iberostar Las Letras Gran Vía, compania și-a anunțat prezența în una dintre destinațiile turistice naționale și internaționale de top, din Spania. Iberostar se simte privilegiat să managerieze un hotel ca acesta în Madrid, întrucât el ne oferă posibilitatea de a continua să dăruim oaspeților experiența unică și standardele înalte de calitate ale grupului. De asemenea, este o mișcare propice în strategia noastră de dezvoltare, care se focalizează pe sectorul hotelier urban.”

Șase etaje și 103 camere
Lucrările de restaurare au păstrat cu succes toate detaliile calde și tradiționale ale clădirii, precum și îmbunătățirea facilităților prin folosirea luminii naturale. Cladirea cu șase etaje cuprinde 103 camere moderne, realizate de designer, cu ferestre mari, oferind vederi spectaculoase ale Gran Via din Madrid. Fiecare etaj este decorat într-o culoare diferită. Decorul interior al întregului hotel este bazat pe o temă literară, care culminează în inima hotelului cu magnifica sa bibliotecă.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − eight =