News

IHG cumpără Kimpton cu 430 milioane $, cash

Grupul hotelier InterContinental a fost de acord să cumpere Kimpton Hotels & Restaurants pentru cu 430 milioane de dolari, cash. Kimpton, o afacere prosperă și activa, este cel mai mare operator hotelier independent de tip boutique din lume și un operator de produse alimentare și băuturi sofisticate. Acesta administrează în prezent 62 de hoteluri în cele mai atractive orașe și stațiuni din SUA, cu încă 16 hoteluri în plan de dezvoltare în peste 19 țări.

Lider în industria Statelor Unite ale Americii
De asemenea, Kimpton operează 71 de restaurante și baruri bazate pe destinațiile-hotel. Noua achiziție face din IHG un lider în segmentul de piață de tip boutique, segmentul cu cea mai rapidă creștere în industria ospitalității. Richard Solomons, directorul executiv al IHG, a comentat:

„Kimpton este o afacere bine stabilită și de mare succes, care și-a construit o poziție de lider în industria Statelor Unite ale Americii. Achiziția este un alt pas în strategia bine stabilită a IHG de a investi în creșterea de înaltă calitate, bazându-se pe un palmares bogat în dezvoltarea de branduri iconice globale. Pentru a accelera creșterea Kimpton, atât în interiorul SUA, cât și pe plan internațional, vom folosi organizarea noastră, rețeaua de relații a proprietarului și platformele digitale puternice.”

Înființată în 1981
Echipa Kimpton va fi condusă de Mike DeFrino, actualul director de operațiuni al Kimpton. Compania Kimpton a fost înființată în 1981 și este cel mai mare lanț hotelier și restaurante independent de tip business boutique din SUA. El administrează 62 de hoteluri cu 1.300 de camere, în peste 28 de orașe din Statele Unite ale Americii, în locații urbane și stațiuni atractive, cum ar fi Boston, Chicago, Florida, Los Angeles, New York, San Francisco, Seattle și Washington DC.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − ten =