News

În 2014, Las Vegas și-a depășit propriul record de vizitatori

Las Vegas și-a depășit propriul record al vizitelor anuale, înregistrând peste 40 de milioane de vizitatori înainte cu două săptămâni de încheierea anului. Stimularea actuală sugerează că destinația s-ar putea apropia de aproape 41 de milioane de vizitatori până la sfârșitul anului 2014. Reperul istoric marchează extinderea continuă și rapidă a industriei turismului în sudul Nevada, care a realizat zece luni consecutive o creștere a volumului de turiști, multe dintre acestea fiind înregistrând cel mai bun record de până acum.

40 de milioane de vizitatori
Este prima oară când orașul înregisterază 40 de milioane de vizitatori, cu un record anterior înregistrat în 2012, de 39.727.000 de turiști. „Las Vegas nu ar fi putut ajunge la această etapă fără investițiile continue ale partenerilor noștri din stațiune, precum și ale celor peste 40 de milioane de oameni care au venit pentru a experimenta tot ce destinația are de oferit”, a declarat Rossi Ralenkotter, președinte al Convenției și Autorității Vizitatorilor Las Vegas.

Canada și Mexic, principalii turiști
„Dezvoltările actuale, inclusiv resorturi noi, renovate și rebrenduite, noi atracții, divertisment de clasă mondială, oferte culinare incredibile și multe altele sunt lucrurile care atrag turiști noi și creează loialitate.”

În 2014, Las Vegas a înregistrat o creștere în serviciul aerian internațional direct cu Canada și Mexic, acestea dovedindu-se esențiale în creșterea anuală a numărului turiștilor. Turismul joacă un rol vital în economia din Nevada de Sud și Las Vegas Valley, generând anual peste 45 de miliarde de dolari și susținerea a 376.000 de locuri de muncă locale.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − eight =