Top Destinatii Top Travel

În 2016 alegi resorturi pe insule tropicale sau hoteluri la poalele munţilor?

Unde preferi să îţi petreci vacanţele? Iubești muntele și îți place să te aventurezi în pădurile dese ale acestora? Adori soarele, plaja și luxul? Sau preferi combinația de insulă – pădure tropicală? Noi îți prezentăm trei dintre cele mai frumoase locuri unde îți poți petrece vacanța în 2016!

Bozeman, Montana
montana
Ceea ce acum mult timp a fost un simplu orășel de cowboy, s-a transformat într-o mecca. Ingredientele schimbării sunt posibiitățile multiple ce există aici: este un oraș universitar, deschis la drumuri muntoase, perfecte pentru o nouă aventură, și este situat în apropierea unui superb parc național.
Strada principală, ticsită cu magazine și chioșcuri de toate felurile, pline cu o varietate largă de lucruri pe toate gusturile – de la lucruri vintage la cele mai noi haine marca Revolvr Menswear. Restaurantele Roost, Blackbird, Open Range și Feed Café combină șarmul rustic cu savoarea sofisticată a preparatelor. Desigur, vei găsi și cea mai bună bere din oraș la noua White Dog Brewing Company – unde barul este echipat cu o zonă specială pentru răcirea berii!

Borneo
tropical-island-borneo
Această insulă bogată în frumuseți naturale este împărțită între două țări superbe: Idonezia și Malaezia. Mult timp, numai cei mai bravi se aventurau în pădurile dese ale acesteia, fiind și una dintre puținele zone în care s-a păstrat habitatul natural oferit de marile păduri tropicale, casă a Urangutanului de Borneo. Insula ce promitea o călătorie foarte dificilă celor ce încercau să îi găsească cele mai ascunse secrete, se deschide acum lumii înconjurătoare mult mai ușor.
În urma expedițiilor organizate în ultimii ani ce s-au aventurat în apele ce duc spre coasta insulei, a fost amenajat un port de escală în anul 2015 în Bintulu, un orășel pe partea Malaeziană a insulei, ce poate fi considerat și o poartă deschisă către Parcul Național Similajau (casă a macacilor cu coadă lungă, gibonilor și a pasărilor-rinocer) . Hotelurile au început să se dezvolte pe coasta insulei și în insulele vecine, însă vizitatorii au acum, pentru prima dată, acces la descoperirea colțurilor rurale ale insulei, și o șansă extraordinară de a vedea o lume ce nu a fost încă năvădită de civilizație.

Canouan, Sfântul Vicențiu și Grenadine
canouan
Vrei să vezi unde se ascund miliardarii de milionari? Așa descriu localnicii micuța insulă din Sfântul Vicențiu și Grenadine. Mai mult de jumătate din populația insulei de 2500 de locuitori este angajată la marile hoteluri de aici (Canouan Resort și Tamarind Beach Hotel & Yacht Club), 11 dintre aceștia fiind printre cei mai bogați oameni din lume, iar la începutul anului 2016 se așteaptă deschiderea unui port cu 80 de locuri de acostare pentru yachturi mari, ce se zvonește că va fi mărginit de câteva restaurante de lux.
Deasemena, se vorbește despre noul resort ce va fi deschis înainte de jumătatea lui 2016, resort cu apartamente și vile de neuitat, dar și prețurile acestora se estimează de la 2000 $ pe noapte, ceea ce îl va transforma în cel mai scump resort din Caraibe, cu o priveliște incredibilă și așternuturi Pratesi de 1500 $. Mulțumită celor 8 retaurante, accesul la o superbă rezervație marină și spa cu camere de tratament în bungalowuri pe apă, te vei simți ca pe o insulă privată, iar dacă îți dorești cu adevărat să fi complet singur, există o companie de yachturi ce face călătorii zilnice în Tobago Cays, zonă complet izolată și nelocuită!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + one =