News

În august, TAROM are reduceri de 30 şi 60 euro!

Dacă te bate gândul să-ţi iei zborul într-o mini vacanţă, fii cu ochii pe ofertele Tarom. În luna august, clienţii companiei aeriene pot beneficia de reduceri de 30 şi 60 de euro, la anumite destinaţii, în funcţie de biletul achiziţionat (dus sau dus-întors). Oferta face parte din conceptul “Surprise Happy Day” şi este valabilă o singură zi pe săptămână, la anunţul companiei, zi când trebuie să-ţi şi cumperi biletul.

Pe scurt, TAROM alege o zi în care pune la dispoziţia pasagerilor săi bilete de avion reduse cu 30 euro pentru călătorii doar dus şi 60 euro pentru călătorii dus-întors. Reducerea este valabilă la vânzarea biletelor într-o singură zi a fiecarei săptămâni, iar biletele pot fi luate de pe site-ul ofcial al companiei, de la agentiile proprii sau de la agentii autorizati Tarom. Anunţul cu privire “Surprise Happy Day” – respectiv la ziua cu reducere şi restinaţia surpriză – va fi facut pe Facebook şi pe site-ul TAROM, cu 24 de ore înainte de promoţie. Aşadar, trebuie doar să ai chef de ducă şi să stai cu ochii pe Tarom!

Astăzi, ai preţuri reduse spre Dublin
„Surprise Happy Day” este un concept ce oferă pasagerilor posibilitatea de a-şi achiziţiona bilete la preţ redus pentru o singură destinaţie. Iar destinaţia surpriză a acestei săptămâni este Dublin. Biletele de avion cu reducerea deja aplicată sunt vândute doar astăzi (13 august). „TAROM lansează în această săptămână „Surprise Happy Day”, un concept ce oferă pasagerilor posibilitatea să achiziţioneze bilete la preţ redus pentru o singură destinaţie. Surprise Happy Day este o bucurie estivală, este oferta surpriză facută să aducă zâmbetul pe buzele pasagerilor noştri. Cu biletele reduse se poate călători oricând”, a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM. Dacă nu vrei Dublin, fii pe fază pentru destinaţia surpriză a săptămânii viitoare, când compania aeriană va anunţă reduceri către un alt hot spot de vacanţă.

Gina Rotaru

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + two =