News

India acordă vize la sosirea în țară, pentru a stimula turismul

Turiștii care vizitează India din Statele Unite ale Americii, Australia, Brazilia, Germania si Japonia au fost adăugați pe o listă cu persoanele care pot obține viză direct la sosirea în țară. Astfel că, vizitatorii din 43 de țări nu mai sunt nevoiți să stea la cozile infernale ale consulatelor. Ei pot aplica pentru vize online și le pot ridica din aeroporturile țării. Procesul vechi de obținere a vizelor este privit acum ca o pierdere de timp și un prejudiciu al sectorului turistic din India.

6.580.000 de turiști în 2012
India a primit 6.580.000 de turiști în 2012, mult mai puțini decât țări din Asia, precum Thailanda și Malaezia. Ministrul Turismului din India, Mahesh Sharma, a spus noua schemă de obținere a vizelor a fost „un vis devenit realitate pentru întreaga industrie de turism de India și va avea un impact pozitiv asupra economiei țării. „Obiectivul Guvernului este acela de a stimula turismul și implementarea sistemelor va trimite un mesaj clar că India este serioasă în ceea ce privește străduința de a facilita tuturor turiștilor accesul în țară.”

India a oferit anterior vize la sosirea în India turiștilor din doar 12 de țări. Cei mai mulți dintre străini au fost nevoiți să aștepte multe săptămâni de la aplicarea cererilor de obținere a vizei la centrele de procesare până să afle dacă au sau nu permisiunea de a intra în India. Noile puncte de ridicare a vizelor vor fi disponibile pe nouă aeroporturi importante din India.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − 17 =