News

Jumeirah Zabeel Saray lansează un nou serviciu exclusiv

Jumeirah Zabeel Saray, stațiunea de lux inspirată de otomani și situată în Palm Jumeirah, a dezvăluit un nou dig privat, oferind oaspeților săi un serviciu exclusiv de transfer cu barca. Ambarcațiunea dotată cu aer condiționat opt scaune, numită „Saray Water Transfer’” este disponibilă de pe plaja privată a hotelului și oferă transferuri spre și dinspre Dubai Marina, oferind acces rapid și exclusiv la una dintre cele mai populare destinații ale orașului.

Facilități watersport și lifestyle
Adițional noului serviciu shuttle, resortul a lansat o serie de sporturi autorizate și neautorizate, disponibile din de pe plaja privată. Noile activități includ schi nautic, bannana și plimbări cu gogoașa. Debarcaderul va oferi, de asemenea, și mai multe experiențe relaxante, cum ar fi paddle boarding și plimbări cu barca.

Fernando Gibaja, managerul general al resortului, a declarat: „În conformitate cu angajamentul nostru de a oferi experiențe diferite de ședere, suntem încântați să lansăm noua gamă de facilități watersport și lifestyle, care vor oferi alte tipuri de activități menite să bucure familiile.” Printre noile facilități ale hotelului se mai află Sinbad’s Kids Club, un club pentru copii care se întinde pe 1.885 de metri pătrați, o cinema interioară și opțiuni de luat cina pentru copii.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 1 =