News

Locul în care niciun avion nu va mai zbura

Turkish Airlines, ultimul și singurul transportator străin care oferă zboruri spre Libia, a declarat că suspendă toate zborurile către țara răvășită de conflict, pe fondul insecurității. Transportatorul turcesc a declarat că și-a suspendat deja zborurile spre Misrata, singura destinație rămasă în țară după ce și-a tras toate zborurile spre capitala Tripoli, Benghazi și orașul deșertic de interior Sebha.

„Am suspendat zborurile spre Misrata până la viitoare notificare, din cauza unor probleme operaționale. În acest moment, Turkish Airlines nu mai operează niciun zbor spre Libia”, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei pentru AFP. Două țări au intrat în haos de când dictatorul Moamer Kadhafi a fost a fost înlăturat și ucis într-o revoltă susținută de NATO în 2011.

Țara are guverne și parlamente rivale și este inundată cu arme și trupe de poliție. Guvernul Libiei recunoscut pe plan internațional a declarat luni că aeronavele sale au bombardat un petrolier în largul portului islamist Derna, omorând doi membri ai echipajului, unul dintre ei grec, atragând condamnare din partea Atenei.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × two =